Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes a legzesfigyelőt...

Érdemes a legzesfigyelőt beszerezni?

Figyelt kérdés
Szerintetek hasznos dolog a lègzèsfigyelő?
2018. ápr. 23. 12:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ismerősöm, akinél életet mentett. A mentős diszpécser telefonos segítségével tudta az anyuka újraéleszteni a már elkékült babát. Szerintem fontos, hogy legyen.
2018. ápr. 23. 16:35
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
állítólag nem jó, sokszor beriaszt, te is túl aggódsz emiatt, stb
2018. ápr. 24. 12:37
 23/26 A kérdező kommentje:
Kedves 22 kommentelő lehet hogy túl aggódom de itt a gyermekemről van szó!! Ès engem nem érdekel mennyibe kerül vagy melyik országba van !!!èn kárpátaljai vagyok ès nálunk nagyon ritkák az ilyen dolgok de èltem Budapesten is oda jártam dokihoz ahol ajánloták ès isten ments attól hogy emiatt a pár ezer forintos tárgy hiánya miatt történjen probléma !! Köszönöm aki ajánlotta megerősítettètek az azt èrzèst hogy erre szükségem van amúgy is keszultem megvenni csak érdekeltek a vélemények !! Aki meg ennyit sajnál a gyermeketol mert túl aggódás kívánom hogy ne legyen semmi baja a gyermekének de szerintem nem itt kell spórolni!!
2018. ápr. 24. 14:35
 24/26 A kérdező kommentje:
Ès az meg hogy sokszor beriaszt lehet hogy annak a csecsemőnek èpp az a riasztás kell hogy újra levegőt vegyen ! Inkább kellék fel ès nèzzem még akár 10 percenként mert "tèvesen riaszt" mint hogy baj legyen
2018. ápr. 24. 14:37
 25/26 anonim ***** válasza:

2,5 ev alatt sosem riasztott tevesen. De sokan nem tudjak rendesen hasznalni, pl a kisagy alja es a matrac koze kell egy lec es arra rakni. Vagy nem kozvetlen a te agyad melle.

Kerdezo, mindenkepp vegyel !!

2018. ápr. 24. 15:17
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekünk is van és ha nem lenne , már nem élne a babám. 4 hónapos egyébként és 1 hete sem voltunk itthon, amikor besípolt. Nem volt igaz elkékülve, de már lógott a feje. Meg kellett húzni a bóbitáját. Ő is és én is rendesen megijedtünk. Azóta a legérzékenyebben van, nem csippant be.
2018. ápr. 29. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!