Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes a legzesfigyelőt...

Érdemes a legzesfigyelőt beszerezni?

Figyelt kérdés
Szerintetek hasznos dolog a lègzèsfigyelő?
2018. ápr. 23. 12:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%

Gratulálok a lepontozóknak, kiírom, hogy unokaöcsém bölcsőhalálban halt meg és lepontoz! :(

Neked is rokonod halt volna meg, netán gyereked, akkor nem nyomkodnád a hülye gombot, te paréj!

2018. ápr. 23. 12:42
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Előző, nagyon sajnálom :(

A pontozással meg ne foglalkozz sokan ezen élvezkednek.

2018. ápr. 23. 12:44
 13/26 anonim ***** válasza:
13%
Kamukiralyno, a csecsemő osztályra be se mehet idegen, 😆😆😆😆
2018. ápr. 23. 12:46
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Alapból szerettem volna megvenni mert jobb félni mint megijedni de mikor valakinek megemlítettem általában le szólnak erte hogy minek az , de férjem is azon az elven van hogy mindent vegyünk meg mint hogy valami baj legyen .
2018. ápr. 23. 12:57
 15/26 anonim ***** válasza:
20%
Nekünk van, és én szinte függő vagyok tőle, mindig a kiságyában alszik a baba, nem hagyom soha a kocsijában aludni. A csecsemöosztályokon valóban sokszor nincs légzésfigyelö, ahol mi voltunk ott sem volt, illetve külföldön sem használ senki ilyesmit, de mivel magyarországon ez ekkora divat, nem mertem volna megkockáztatni, hogy ne vegyek. Egy jó tanács a kiságynak távolabb kell lennie a ti ágyatoktól, különben titeket is érzékelni fog a légzésfigyelö.
2018. ápr. 23. 13:22
 16/26 anonim ***** válasza:
74%
Nekem az volt az első amit megvettem. Szerintem hasznos kis dolog. Kívánom, hogy másra ne kelljen csak a biztonság kedvéért.
2018. ápr. 23. 13:22
 17/26 anonim ***** válasza:
64%

"illetve külföldön sem használ senki ilyesmit"

Hol van az a külföld amiről te írsz? Mert amelyiket én ismerem, ott ugyancsak alap.

Hihetetlen, hogy mindig beböfögi valaki ezt a külföld dolgot, mintha egy ország lenne.

(Az én külföldöm Anglia és Németország.)

2018. ápr. 23. 14:21
 18/26 anonim ***** válasza:
23%
17 hát igen, az én német barátnőm aki nagyvárosban él, van pénze és sok barátja, azt mondta, amikor meglátta hogy nekünk van, hogy náluk senkinek nincsen és senki nem is ajánlotta neki. A többire mit mondjak? Nyilván te se egész németországot ismered és én sem. Francia barátnőim vannak még, ők sem használnak ilyesmit.
2018. ápr. 23. 14:52
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem nagyon fontos!

15-20 ezerért már nagyon jó komoly készülékek vannak és szerintem ezen spórolni nem szabad, ajánlom hogy vadiújat vegyél és ne használtat.

2018. ápr. 23. 15:22
 20/26 anonim ***** válasza:
Engem megnyugtat hogy van. A hugoméknál konkrétan életet mentett.
2018. ápr. 23. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!