Érdemes légzésfigyelőt beszerezni a babáknak? Nektek van? Meddig fogjátok használni?
Volt itt egy kérdés tegnap és megijedtem mert nekünk nincs (3 hós a babám). Külön ágyban külön szobában alszik a kislányom és eddig eszembe sem jutott, hogy baj lehet. Csak bébiőrünk van.
Számít az, hogy új téglaépületben a földszinten lakunk? Tehát jól szellőző a lakásunk és csak háton alszik.
Ezenkívül nem refluxos (megvizsgálták) nem bukós és monitoron is volt még az újszülöttosztályon 24 órát így figyelték, hogy rendben van-e az oxigén ellátottsága alvás közben. Időre született ill. egy hetet még túl is hordtam.
Nekem érdemes beszerezni?
Nekünk is van, minden körülmény ideális (háton alszik, nincs meleg, egészséges, időre született, nem dohányoztam terhesség alatt, nem refluxos,...stb.), mégis jelzett már kétszer. Szerencsére nem történt baj, ugrottam, ébresztettem, újra vett levegőt.
Amíg 1 éves nem lesz, én fogom használni, de lehet, h tovább is. Nyugodtabban alszom én is, pedig külön szobában alszik már a lányom (7 hós).
Vagy használtan vennék, v bérelném a helyedben (persze csak ha úgy érzed, h szükséges)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!