Mi a véleményetek a Csepke névről?
Nekem is tetszik a Málna név.
Én is azoknak a táborát erősítem akik szerint húsz év múlva már nem fogják furának tartani azokat a neveket. Emlékszem nekem nagymamám mindig azon ámuldozott, hogy az ovis csoportomban mindenkinek milyen modern neve van, nekem meg teljesen természetes volt. Pedig ma már nem furcsa egy Szilvia vagy Anita, csak nem Erzsi és Kati volt mint az ő idejében.
20as vagyok
Egyet értek az előző hozzászólóval! Én egyébként nagyon irigyeltem a Klaudia, Liza, Patrícia nevű osztálytársaimat. Akkoriban a településünkön nem is volt más akit így hívtak volna. (25 éves vagyok)
A nagyszüleim meg a dédim a fiatalabb unokatesóm neveit furcsálták (Anett, Kinga). A baratnőmnek most lesz kisfia, Zoltán Péter lesz a neve, Anyukám kérdezte tőlem, hogy így hívnak e valakit a családban, hogy ilyen régimódi nevet választottak. Ízlések és pofonok! Ma már én is a hagyományos neveket tartom szépnek, de nagy kedvencem a Lizbett is! Szóval nem botránkozok meg, ha valakit Hóviragnak vagy Pipacsnak hívnak se, de a Rikárdó és társai nálam is kiverik a biztosítékot!
Sziasztok!
Én 22 éves vagyok és Csepkének hívnak. És köszönöm szépen, felnőttem, egyetemre járok, semmi problémát nem okozott a nevem, sőt.😉
Elolvastam minden választ itt, hát azért néztem nagyokat.
Persze, óvodában végig jártam a Cseppkő barlangos csufolodasokat, de nem igazán érdekelt. Gyakorlatilag ezen kívül sosem csufoltak a nevemet, mindenki megszokta, hogy engem így hívnak.
Amikor bemutatkozom valakinek, 10/9-szer elmondják, hogy milyen szép név.
Nekem mindig természetes volt, hogy így hívnak, soha nem cserélném el egyik tömegnévre sem! Én így vagyok különleges és egyedi.
Nem rég, rám írt egy ismeretlen hölgy, aki kismama volt, es kiderült, hogy kislányuk lesz, és nagyon tetszik nekik a Csepke név, de kíváncsiak az én véleményemre, hogy ez vajon, hogy fog tetszeni neki később. Leírtam mit gondolok, és rá 5 hónapra küldte a fotót az újszülött lányukrol, Csepkéről.☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!