Mit gondoltok a Benő és a Benjámin névről?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 19. 20:08
1/18 anonim válasza:
Pont nevet keresünk a szuletendo babynknek, es ismerosom bedobta tippnek ezt a kettot tnap.
Beno: a köröm, esetleg, de a fiam biztosan nem..
Benjamin: haaaat ez kevesbe rossz, de azert ez sem szep szerintem.
Ha mar ilyen Ben-kezdetu nev, akkor Bence, Bende, Benedek.
2/18 anonim válasza:
Az én fiam Benjámin lesz. Már ha fiú. Még nem tudjuk.
3/18 anonim válasza:
Annyi Beni van mostanság mint fűszál a gyepen. A Benő ráadásul ronda, egy dagadt mesefigura jut eszembe.
4/18 anonim válasza:
Benő idióta név, Benjámin meg divat, egyik se tetszik.
5/18 anonim válasza:
Benő rettentő béna, Benjámin elmegy.
7/18 anonim válasza:
Na már megint egy Benike? Szaporítsd csak a már így is népes táborukat.
8/18 A kérdező kommentje:
A Benő speciel egy nagyon ritka név... Szerintem a Benjámin sem olyan gyakori.
Miért tartjátok olyan gáznak őket?
2018. ápr. 19. 22:42
9/18 anonim válasza:
Benő szerintem nagyon aranyos, Benjámin nekem kevésbé tetszik, de lehet jobb választás. Lehet Benonek becezni és nem becenév szeru keresztnév.
10/18 anonim válasza:
A Benjámin szép név. Nálunk nagyon ritka, nem is ismerek ilyen nevű gyereket. Idősebb embert is csak egyet.
Nekem a Benő nem jön be, olyanfajta becézésnek tűnik, mintha valaki vicces szeretett volna lenni, de nem sikerült. Viszont a Benkő tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!