1/20 anonim válasza:
Szerintem szép nev. De személy szerint a Lilient, Lilibellt jobban adnám.
3/20 anonim válasza:
Liliomtipró kifejezés miatt nem adnám. Lilien vagy Liliána nekem jobban tetszik.
4/20 anonim válasza:
Nekem nagyon növény. Liliomtiprás is azért eszembe jutott.
Liliána alakban adnám.
5/20 anonim válasza:
Liliána alakban nekem is tetszik. A liliomról nekem csak egy virág jut eszembe nem az,hogy ez egy név. Mondjuk a virág nevek sohasem tetszettek annyira.
6/20 anonim válasza:
Azt, hogy virágnév. Szerintem nem illik emberekre, de ez csak az én véleményem. Az -om végződés sem túl szép.
A Lili pedig annyira tucat név, a Hanna mellett az elmúlt években az egyik legdivatosabb kislánynév, én ennél azért kreatívabb meg egyedibb szeretnék lenni, ne ugyanúgy hívják már a drága kislányomat, mint a csoporttársai felét...
7/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Ismerős kislánya Lili és sokáig nem tudtam, hogy a rendes neve Liliom. Pont az tetszik benne, hogy mégse Lilien vagy Liliana hanem kreatív változata a Lilinek
8/20 anonim válasza:
Nekem is növény vagy állatnév, nem adnám. Hasonlóból egyedül a Liliána amit vállalhatónak érzek. Gondolj bele, gyereknek még el is megy szódával, de felnőttként az általatok adott néven kell bemutatkoznia. Ha nekem valaki azt mondaná hogy pl ő Szabó Liliom, igencsak vissza kéne fojtanom a nevetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!