Melyik a szebb, menőbb baba név? Benett, Nimród, Kevin, Ronald? Olyan nevet szeretnénk ami dominánsan hangzik.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 20. 23:23
21/34 anonim válasza:
Ronald helyett Roland.
A többit nem adnám.
23/34 anonim válasza:
Akkor már inkább Jani, mert mégiscsak ő a Jani!
24/34 anonim válasza:
A 2. válaszoló szépen összefoglalta, 1 éves korig baba, 11 évesig gyerek, utána kamaszodik, és 18 éves korától férfi...
A Ronald egy bohóc...már amerikában sem használják.
Nimród irtó ronda.
Benett egy karakter személyiség nélkül xar.
Kevin- Costner óta ciki.
Megmondom őszintén ezek cigány nevek.
26/34 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, ahogy előttem írták, a domináns név nekem kemény hangzású, tehát Erik, Alex,Ákos,Henrik, Richárd, esetleg (ha már magyar név mint a Nimród,) akkor a Botond.
28/34 anonim válasza:
Benett már a csapból folyik...
Nimród nem igazán domináns...
Kevin névnek közé nincs a magyarokhoz...
Ronaldrol nem is hallottam...
Talán Kevin. Nem magyar de szépen cseng. Valószínűleg már nem aktuális most látom azért elküldöm. Ha kapsz értesítést írd meg mi lett a végső választás. :)
29/34 anonim válasza:
Kb fogadnék hogy ilyen Zsombor vagy egyéb hasonló csoda :)
30/34 anonim válasza:
Mindehyik 'fantasztikus'
Legyen akkor Bela vagy Bemdeguz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!