Melyik a szebb, menőbb baba név? Benett, Nimród, Kevin, Ronald? Olyan nevet szeretnénk ami dominánsan hangzik.
Ezekből csakis a Nimród. Ronald helyett Roland esetleg?
Benett, Kevin minden csak nem férfias név.
Szerintem domináns nevek a kemény hangzásúak.
Mondjuk Erik, Konor, András, Richárd, Ágost, Domonkos.. hirtelen nem jut eszembe több, de két, vagy inkább három szótagú név legyen, amiben van g,k,r,d,z,t,v.
Nekem jobban tetszenek a vegyes hangrendűek, ahol magas és mély magánhangzók egyaránt vannak, de más is jó lehet, mondjuk ilyen a Tivadar.
Gyűjtsétek ki ezek alapján a férfi neveket, majd szűkítsétek, hogy melyik megy a vezetéknévhez, utána pedig az alapján szelektáljatok, hogy hosszú vagy rövid, mély vagy magas magánhangzók vannak e benne. A rövidektől pattogós lesz a név, mint az Erik, az hosszúaktúl nyugodtabb, mint az András.
Ha kiválasztottatok párat, tedd fel újra a kérdést.
Szerintem a Roland a domináns, de nem tetszik. Kevin nyálas, Benett szintén, ráadásul tucatnév, a Nimród meg különleges.
De ha nagyon domináns hangzásút szeretnél, akkor add a Meddox-ot. Habár vki a személyiségétől lesz domináns, nem a nevétől.
Benett, Kevin elcsépelt, felnőttként hülyén hangzó név.
Ronald helyett inkább a Roland.
Egyedül a Nimród vállalható, és dominánsnak is hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!