Melyik a szebb, menőbb baba név? Benett, Nimród, Kevin, Ronald? Olyan nevet szeretnénk ami dominánsan hangzik.
ha domináns nevet akartok, akkor FÉRFI nevet válasszatok, mert csak rövid ideig fogja baba viselni, csak 1 évig, azután egy gyerek 11 évig, egy kamasz 6 évig és egy utána egy férfi 90 évig.
A vezetéknévvel együtt hangoztassátok, és úgy válasszátok ki, melyik SZERINTETEK a legjobb, mert 98 évig azzal fogja használni.
Benett, Kevin, Ronald nekem = 50 kilós sunyi kisebbségi gyökerek. Elég sok mindennek hangzik a számomra, de a domináns nincs köztük...
Nimród esetleg. Nem is értem hogy kerül ebbe a listába O_o
2!
1+11+6+90= 108...
A magyarországi várható élettartam 75 év. A világon is elég ritka a 108 év...
Kérdező, olyan nevet válassz, ami neked és a másik szülőnek tetszik.
Rondald nagyon nem tetszik, a Kevin egy fokkal jobb, de az sem tetszik.
Nimród, Benett, akkor inkább ezek közül válassz, bár még ezekre sem mondanám, hogy tetszik, de ezek a legjobbak. Egyébként sok gyereket hallottam már, hogy így hívnak (Ronaldot nem), úgyhogy sokaknak tetszik!
Nem tudom, mondták-e már, de egy ember nem a nevétől lesz domináns, hanem a személyiségétől, jellemétől. És ezekkel a nevekkel hogy Ronald, kb. kinyírod a lehetőségét is mert halálra fogják cikizni.
Ronald McDonald a BOHÓC amúgy, a meki figurája.
Egyébként igazuk van előttem, ezek kisebbségi nevek. A Benett nem, az celebnév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!