Anyukák, apukák szerintetek mennyi idősen érdemes fülbevalót lövetni a babának?
8, nem forr össze nyom nélkül, főleg ha esetleg keloidra hajlamos, amit előre nem lehet tudni.
Én meg azért vagyok hálás, hogy a szüleim megvárták azt, amíg a saját szavaimmal el tudom mondani, hogy szeretnék. Ovisként kértem, nem volt rossz élmény. Egyik barátnőm meg középiskolásként jutott odáig, hogy kell neki.
És van olyan barátom is, akinek nagyobb korára "elmászott" a babakorában lőtt luk (megeshet hisz változik a fül mérete, aránya) és emiatt nem tud fülbevalót hordani, mert aszimmetrikus és nem forrt be se.
Azt hiszem most én leszek a rossz...
Három lányom van,mindegyiknek két hetes kora előtt szúrták a fülét.Fél percig sem tartott,ahogy felvettem őket abbahagyták a sírást,soha nem piszkálták. Egy ismerős csecsemős nővér csinálta aki kb.30 éve csinálja. Nálunk még 10 éve engedték,hogy a kórházba szúrják ki a babák fülét.
Az elsö lányom egy hetes volt, de amikor kiesett acfülbevaloja véletlen, nem foglalkoztam vele összeforrt.
Oviban,5 évesen kérte ujra, 2 perc volt nem is érezte szinte. A kisebbnek sosem volt lyukasztva ö most kérte, 2 évesen.
Egyik sem piszkálja ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!