Hány hónapos kortól érdemes fülbevalót tetetni a kislányom fülébe?
Mi 5 hónapos korában csináltattuk neki.
A kórházban nem volt bent aki megcsinálta volna, otthon pedig már nem akartuk még ezzel is kínozni szegényt, de nagyobb korban talán nehezebb lett volna.
Nem volt amúgy vészes, csak pici sírás volt.
36 hónapos kortól, ha már maga kéri.
Nyilván jóval kisebbre gondoltál.
En nem tetetek a lanyomnak, majd ha nagyobb lesz eldonti, hogy akar - e , addig nem lyukasztom ki a fulet.
En utaltam mindig is a fulbevalot, most is latszik a lyuk ( nem fort be hiaba nincs benne 20 eve semmi ) , belemegy a szappan, a kosz. Volt, hogy be is gyulladt.
Nem en rendelekezem a gyerekem teste folott, hogy eldontsem, lyukat teszek bele.
iskolába menés előtt eldöntheti akar e vagy sem
oviba nem, sajnos rossz tapasztalatok miatt ...
Én is ezen gondolkodom, a rokonságban mindenki azt mondja minél előbb annál jobb, a védőnő is azt ajánlotta, hogy a kórházban tetessük be, anyósom már meg is vette.
Mindenki szerint a kislányok alaptartozéka a fülbevaló, ha nincs, akkor kisfiúnak fogják nézni.
Nekem nem volt, talán elsős lehettem amikor kértem, valóban engem is néztek kisfiúnak és leginkább azért akartam mert az iskolában ha játszottunk fülbevalótlanság alapján mindig én voltam a "papa", vagy a fiúk csapatába soroltak be.
Nem láttam még milyet vett anyósom, elvileg ezek nem zavarják és nem akadnak be, mondjuk láttam már olyat, hogy a kisgyerek füléből kiszakadt a fülbevaló. Én nem is tudok fülbevalóval aludni, zavar még a legkisebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!