3 éves korban érdemes fülbevalót lövetni?
mit értesz az alatt, hogy "érdemes"?
szerintem sosem lesz sem "érdemes" maximum aktuális, amikor majd magától el tudja dönteni egyértelműen, hogy akarja!
Mindenkinek köszönöm a választ!
Lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg a kérdésemet (nem mindig könnyű), Kedves utolsó Válaszoló! Magától eldönteni egy 3 éves gyerek, ha azt nézzük már most is el tudja, és lehet, hogy 10 év múlva sem tudja... Nem gondolom, hogy óriási bűn, ha a szülő dönti el helyette kicsi korban, mert ha igen, akkor elég sok bűnös ember él a Földön. Értem én mire gondolsz, de ez a része pont nem érdekel a dolognak... Ráadásul szerintem azért a Többiek vágták, hogy mit szeretnék tudni (pl.: hasonló cipőben járó anyukák tapasztalatai). De az ilyen hozzászólásokban, mint a Tiéd, enyhe rosszindulatot vélek felfedezni. Szóval, ha nem tudsz normális választ írni a kérdésemre, akkor kérlek ne írj! Köszi!!!!
Szia!
Nem akartalak megsérteni, egyszerűen csak a saját példámból okulva (csecsemőkoromban úgy félrefúrták, hogy a mai napig nagyon csúnya) iszonyatosan nem pártolom a füllövést - ami persze az ÉN magánügyem. Az pedig, hogy te ki akarod lövetni mindkét lányod fülét, a TE magánügyed.
Én azt javaslom, várj vele, amíg a kicsik maguk eldöntik majd, szeretnének-e fülbevalót, bár hangsúlyozom ismét, a döntés a TIÉD.
Mégegyszer bocsánat, ha sértve érzed magad, ez az én véleményem, gondolom azért írtad ki a kérdést, mert érdekeltek tapasztalatok a témával kapcsolatban.
szerintem egy kislány úgy szép ha van fülbevalója.
nem értem azokat az anyukákat akik " majd a gyerek eldönti"
2 hónaposan lett fülbevalója a lányomnak
nagyon édes benne, eszembe se jutott hogy ne lövessem be , majd pár év múlva ha ő is akarja
márpedig miért ne akarná??!!
minden kislány szereti a fülbevalót attól kislány !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!