Mit kell tenni, ha egy kisgyermek annyira elkezd sírni, hogy hirtelen nem tud levegőt venni?
Figyelt kérdés
Ma nagyon megijedtünk...
A 13 hós kislányunk csetlett-botlott a szobában és elesett. Ez nem egyedi eset volt, történt máskor is, meg gondolom másnál is. Elkezdett sírni. Felvettem és egyre jobban belehergelte magát. Annyira, hogy két sírásroham között nem tudott hirtelen levegőt venni és bennakadt neki.Csak nézett és megmerevedett...gondolhatjátok!
Fejre fordítottam. Jött a férjem is azonnal és kikapta kezemből és ő is első reakciójaként fejre állította.De akkor már sírt tovább, nem volt gond. A szobában 30 fok van. Ez is közre játszhatott abban, hogy nehezebben vette a levegőt?
Gondolhatjátok, azóta megy a légzésfigyelő, bébiőr meg minden.
Mit kell tenni ilyenkor???
2010. jún. 12. 21:47
11/11 anonim válasza:
Az én fiam is így sír ha megüti magát. Énis olyankor megfújom, de én nem bele a szájába csak az arcát. Nekünk az is bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!