Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A nagyon sírós babák mikor...

Eszter20180320 kérdése:

A nagyon sírós babák mikor növik ezt ki?

Figyelt kérdés
Gyerkőcöm a nap pár órájában imádnivaló! De sajna a többi órában mikor fent van a hobbija a sírás :) sztem csak unatkozik, mert pocak nem faj, kaki puki van normálisan. 2,5 hónapos, nagyon nem tudom mivel lekötni. Tippek erre esetleg? Van hintaja amiben 20 perceket el is van, játszószonyeget utálja. Ha mondokazunk mesélunk is neki hamar elunja.
2018. ápr. 16. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
A kislányom ekkora korában imàdta a csörgőket, azt, ha báboztunk neki, ha kint voltunk a levegőn és ha táncoltink.
2018. ápr. 16. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Az ekkora babám kb a nap felében cicin volt még, semmi más nem felelt meg (kivéve a hordozás). Most fél éves, nagyon aranyos, mosolygós baba, szépen elvan magában is. Ő kinőtte hamar 🙂
2018. ápr. 16. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Az orvosok azt mondjak jellemzo az elso harom honapra, azutan meg elmulik. Kitartast, mar nincs sok hatra.
2018. ápr. 16. 12:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg bizhatok abban, hogy hamarosan elmúlik ? Már nagyon ki vagyok merülve lelkileg. Második, nálatok mikor múlt el kb? Bár ha azt tudnám hogy fél évesen már tuti nem lesz ilyen az is elég lenne :))))
2018. ápr. 17. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nemrég. Az ötödik hónap körül kezdett jobb lenni, és mióta ügyesen mászik, azóta az igazi 😊
2018. ápr. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!