Sírós újszülött baba?
A kisbabák nem azért sírnak,mert olyan a természetük...
Azért sír,mert valami problémája van,azt viszont neked kell kideríteni,hogy mi az.
Attól kezdve,hogy kevés neki a kaja a hasfájáson át sok minden lehet.
Neki sajnos nem.mondták el azt,amit neked...o nem tudja,hogy 5 hetes koraig csak ennie es aludnia kene...amugy ebben mi a nehez termeszet? Ejjel alszik,delelott nyugoskodik,ebren van aztan megint alszik..probald meg kendobe rakni,de ha nekem valasztani kene,h ejjel v. Nappal legyek ébren vele es nyugtassam,akkor inkabb a nappalt valasztanam.
Amugy felelmed valahol jogos,nekem is a csecsemokent nyugosebb gyerekem a nehezebb termeszet(de egyaltalan nem kezelhetetlen)
Az En kisfiam is ilyen siros volt 8 hetes koraig.ejjel o is aranylag jol aludt,nappal szinte semmit.nekunk a tapszer oldotta meg.de ezzel most nem azt mondom,hogy kezd tapszerezni,en is probaltam mindenfelevel a tejem mennyisegen segiteni elotte.
Van eleg tejed?gyakran van cicin?eszik ha mellre rakod gyakran vagy csak cumizik?elso gyerkoc,aldozz be par napot es ciciztesd amennyit csak tudod.
Miutan tapszeres lett eszik,alszik gyerek lett.mikor ebren volt szepen elvolt,nezelodott,gugyogott.
Hasfajast kizartad?ha siras kozben fesziti magat,huzkodja a labait lehet a hasija faj.
Esetleg probald meg hasra lerakni.
Kendo?hinta?ezek szoktak meg segiteni.
Kitartas,jobb lesz.pihizz amennyit csak tudsz.es ne stresszelj.
A én kisebbikem sem csak evett-aludt. Ő eleve hasfájós volt, tehát úgy délután 5 körül rázendített, és estig abba sem nagyon hagyta. Próbáltunk mindent, de csak az idő segített.
Én is vallom,hogy ha egy baba sír, akkor baja van. Csak nyilván nem tudja mondani. Figyelgetni kell. Nem-e éhes, vagy fáj a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!