Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babát otthagynátok...

5 hónapos babát otthagynátok egész hétvégére a nagyszülőkre?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 10:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%

Nem, még a 2 évesemet se hagynám egész hétvégére , max egy éjszakára. Jól se érezném magam nélküle ennyi időt.

5 hónaposan meg rád van szüksége nem a nagyszülőkre.

2018. ápr. 14. 11:18
 12/21 anonim ***** válasza:
58%

Értelemszerűen attól függ, hogy miért. Ha szórakozni akarnék menni, akkor semmiképp, de ha pl. kórházba kellene mennem , akkor amúgy sincs más választásom.

Nekem három évesn van még sose hagytam sehol éjszakára, pedig volt műtétem is, de este onnan is hazaengedtek.

2018. ápr. 14. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
Kövezzetek meg de én anyosomra is és anyukamra is rahagynek egy 5honapos babát. Anyosomnak vqn egy 7eves lánya, tudja mit hogyan kell, anyukámnak meg mostanaban is rengeteg babával, újszülöttel van dolga. Szóval igen. Maximalisan bízom abban, hogy jól végzik a dolgukat. Anyatejes babával keszulnek előre lefejt, fagyasztott tejjel. És aki azt irja hogy sok a válás és wellnessezni... Annak csak annyit mondok, hogy igenis kell és szükséges, hogy néha csak anya és apa elmenjenek valahova. Babajuk szuletett és nem rabszolgakka váltak. Egy hétvége alatt senki nem tud elrontani egy babát ha a szülő maximálisan bízik a dadaban.
2018. ápr. 14. 11:39
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
Nekünk már születése előtt mondták, hogy szívesen átveszik majd pár napra, hogy kettesben legyünk, de még nem éltünk a lehetőséggel, és a kicsi már másfél éves. Meg tudjuk oldani a közös, a családi és az egyéni időt is, nem tartom szükségesnek lepasszolni főleg csak azért, hogy a nagyszülő kibabázza magát. Én azt mondtam, hogy akkor marad ott bármelyiknél éjszakára, ha feltétlen szükséges (pl kórházi befektetés, és apa sem ér rá) vagy ha már a kicsi tudja mondani, hogy a mamánál akar aludni.
2018. ápr. 14. 12:27
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

Igen,mi otthagytuk a szüleimnél.

Akkor lett kész a házunk, és igy egy hétvége alatt teljesen át tudtunk költözni.Kb 20-30 autóutra voltunk a szüleimtől, igy ha bármi gond lett volna, azonnal tudtunk volna menni, de nem kellett, jól elvoltak és azóta is aludt ott párszor amikor akart.

2018. ápr. 14. 13:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó.Párom lánya szeretné magát kipihenni és elmennének 3 napra a párjával.Mi vigyáznánk a picire. Nekünk 6 hós a babánk és én még 1 óránál több ideig senkire se hagytam úgy isten igazán, nem azért mert nem bízom a szüleimbe hanem mert azt gondolom a gyereknek rám van szüksége.Arra voltam kíváncsi, én vagyok e elmaradott gondolkodású.Vagy esetleg egy ekkora gyerek mellett már az átlag ember elmegy pár napra..
2018. ápr. 14. 13:55
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
A válaszokból láthattad, hogy ez teljesen egyéni. Ha nekik megfelel és nektek sem nyűg a baba akkor tökmindegy a netes anyukák szokásain rágódnod. Én mondjuk így hogy nekem is van pici babám, nem vállalnék magunkra még egyet vigyázni, és tőlük sem szép hogy pihenni akarnak es ezért egy szintén kisbabásra lőcsölik a sajátjukat, de ha nektek nem gond, akkor mi a kérdés?
2018. ápr. 14. 14:22
 18/21 anonim ***** válasza:
83%
Na ez egyre szebb. Tudod ki vigyázna a saját félévese mellett még egyre, ha nem élet-halál kérdés... :O
2018. ápr. 14. 14:38
 19/21 anonim ***** válasza:
28%
Biztos hogy nem. Még ha kórházba is kéne mennem, akkor is ott az apja hogy figyeljen rá. Szórakozás miatt mg biztos hogy nem. Enyém majdnem 3 évesen aludt először mamáéknál egy éjszakát és még ezt is picit korainak éreztem.
2018. ápr. 14. 16:15
 20/21 A kérdező kommentje:

17-es.

A kérdés ott van fent, amire válaszoltak is.A legtöbben azt ,hogy nem.Nem a netes anyukák szokásain rágódom csupán magamból kiindulva én nem bírnám senkire otthagyni 3 napra a félévesem.Ebből jött, hogy néztek rám itthon mintha valami ufó lennék amiért nekem most még ehhez nincs szívem.Kíváncsi voltam tényleg ufó vagyok e?:D

2018. ápr. 14. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!