Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan, aki megbánta a...

Van itt olyan, aki megbánta a gyereke nevét?

Figyelt kérdés
Ha igen miért és milyen névről van szó?
2018. ápr. 10. 15:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szabad tudni mik ezek a nevek amiket megbántatok?
2018. ápr. 11. 13:11
 22/26 anonim ***** válasza:
Benjámin
2018. ápr. 11. 13:42
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én, kicsit bánom, hogy hagytam a férjem rábeszéljen a kislányom nevére, Vivien lett a neve én Karolinát szerettem volna. Megbékéltem vele és már nem olyan fura, de eleinte nagyon nem tetszett. Most érkezik a második kislányunk aki úgy néz ki Bianka lesz és ez a név mindegyikünknek tetszik.
2018. ápr. 11. 21:26
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
Igen,Darinkát szerettem volna,de mindenki lehülye nevezte, végül más lett de már mrgszoktam.
2018. ápr. 14. 07:49
 25/26 anonim ***** válasza:
93%

Ismerös jart ugy hogy külföldin ment férjhez de ö hazaköltözött gyerekkel es itthon a gyerek külföldi nevét bekategorizálják kisebbséginek.

Külföldön ugye jol hangzanak a Cristiano Ronaldo (a focista) és hasonlo nevek, csak itthon tré. Nem bánta meg ugyan a névválasztást, az itthoniakon van kiakadva a nö hogy mi ez már, hogy Kovács Misell, Lakatos Brendon es plane hogy közéjük kategorizálják a gyereke nevét, de meg sem tudja væltoztatni, mert egy totál külföldi vezetéknévvel meg egy szimpla magyar név sem passzol. Pl Bruce Anna. Hogy nézne ez is ki?

2018. ápr. 14. 08:16
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
A magyarok a gyereke vezetéknevét pl a tanárok is, magyarul ejtik. Nem győz javitgatni mindenkit. példánál maradva,igy ahogy irom, bruce.
2018. ápr. 14. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!