Van itt olyan aki őszintén megbánta, hogy megszületett a gyereke?
Ezt őszintén megbánni nem lehet. Ilyen egyszerű.
Lehet a gyerek rossz, hisztis, igazi ördög fattya, de ha a nyakad köré fonja a kezét, sose fogod azt kívánni, hogy bár ne lenne. Akármilyen nehéz időszakok vannak, azon is túl lehet jutni.
1# nem tudom, mennyire megkeseredett, gyerekgyűlölő ember lehetsz, ha azt gondolod, hogy a szülők LEGALÁBB FELE megbánja a gyerekvállalást..szerencsére ez nincs így, sőt, szerintem maximum az emberek 0,01%a bánja meg, mert ez tényleg a legnagyobb csoda, és ajándék egyben, amit az életedben kaphatsz. az más kérdés, hogy amíg valakinek nincs gyereke, úgy gondolja, hogy nem is akar soha, de ha már megszületik, mindig rájön, hogy milyen hülye volt, hogy ettől akarta megfosztani magát..:)
19/L
Mint jelent konkrétan nálad a megbanta?
Ha tudtam volna a jövőt, akkor nem vállaltam volna gyereket. Apuka a 13. terhességi héten lelepett -tervezett gyerekről van szo- és azóta se láttam, pedig ennek már tizenhárom éve. Ha vissza mehetnék az időben, nem vállalnám így, hogy előre tudom, milyen borzasztóan nehez lesz.
De itt van, szeretem, imádom, nem akarom örökbe adni
Visszacsinálni senki sem csinálná vissza szerintem. Ha most lenne lehetőségem, hogy visszamegyek 4 évvel ezelőttre és nem fogok emlékezni arra, hogy valaha volt, nem mennék bele, mert a mostani eszem nem engedné, hisz szeretem a gyerekem.
Ellenben én lejátszanám úgy az életem, hogy soha meg sem fogant a lányom. Kíváncsi lennék, hogy alakultak volna úgy a dolgaim. Tehát a mostanit nem adnám fel, de nagyon kíváncsi lennék, ha valahol máshogy döntök, mi történt volna.
Nap mint nap eszembe jut, hogy ha valaki ide jönne és azt mondaná, hogy élheted azt az életet amire mindig is vágytál, de a gyerekeidet nem láthatod többé mit mondanék...
Ha visszamehetnék az időben biztosan le sem feküdtem volna a párommal akkor mikor az első fogant...
Nagyon nehez neha a 3 evessel, de soha nem bantam meg. Es vissza se csinalnam. Irto nehezen jott ossze, egy csoda.
Az viszont erdekel, hogy aki meg nem tortente tenne, miert? Elhagytak, egyedul neveli, oke, ertem. Es a tobbiek? Tenyleg csak kivancsisag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!