Teljesen besokalltam, mióta megszületett a baba. Mit tudnék tenni? Már a baba szó hallatán is rosszul vagyok.
Megértem a helyzetedet. Na akkor gondolj bele, hogy a feleségednek mennyire lehet elege ebből? Ő 24 órán keresztül viseli el ezt minden nap.
A helyetekben keresnék egy megbízható babysíttert, és kettesben el kéne menetek valahová, ha csak pár órára is. A gyereket meg nem kell ennyire félteni mert anyámasszony katonája lesz belőle. Hidd el, amint járni kezd, amint ovis lesz még több gond lesz vele.
Miért, ha a feleséged nem alszik, ő hogy csinálja otthon a dolgát? Nekem a férjem mindig azt mondja, ha éjjel műsor van, hogy aludjak, mert nappal én egyedül vagyok a gyerekkel/gyerekekkel. Felváltva szoktunk ilyenkor amúgy aludni, de ő nem bírná elviselni, hogy én éjszakázzak egyedül, ha olyan a helyzet. Pedig nálunk is szoktak néha húzós éjszakák lenni, ide s tova 16 és fél hónapja. De ezt együtt csináljuk, mert társak vagyunk.
Néha mi is besokallunk, nem mondom, hogy nem, de azért vagyunk ott egymásnak, hogy támogassuk egymást ilyenkor (is).
5. vagyok. Hol írtam, hogy ne aludj? Igen, aludni kell.
Igen, nőj fel, senkinek sem sétagalopp! Nem tudom, miből gondolod, hogy nekünk tökéletes. Gyerekesen gondolkozol, hiába vagy 35 éves. Neked támasznak kéne lenned. A gyerek az sír, nem önálló, nem hallottál még erről? Kaptál javaslatot, fogadj fizetett segítséged, erre még ezután is nyavajogsz. Neked nem jutott ez sem eszedbe? Gyerek vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!