Milyen vicces dolog történt veletek miota megszületett a baba?
pl én már sikerült leennem (pattogatott kukoricával, leinnom :)
majdnem minden napos eset hogy véletlenül szemközt spriccelem az anyatejjel véletlenül
egyszer teli behányt a vállamra (vagyis a hátamra ezt nem vettem észre és ugy mentem ki hányos pólóba a postáshoz
volt hogy telibekakilt ált elmenős ruhámat hiszen mikor kell kakilni mikor épp siettek felöltöztél rajta meg pelenkát cserélsz
Kisfiam van. Pelenkaztam, bepisilt. Gondolkodtam mit tegyek ala hogy is legyen. Alatettem a pelenkazo alatetet megint bepisilt. Ujabb gondolkozas milyen ruha stb, a vegen 3x pisilt be mire be tudtam pelenkazni. Mar kinomban nevettem.
a telibe spricceles allando, mert mindig akkor engedi el a cicit amikor spriccelek..
szopi kozben egyszer felnezett es teli szajbol nevetett, elkapott a rohogo gorcs annyira fura volt
fujt a szel es megdobta a babakocsit majdnem repultunk mindketten (mondjuk ez nem volt annyira vicces) :)
es meg csak 4 honapos
csajok...könnyesre nevettem magam:D
nekem most lesz vasárnap 1 hónapos a babám
Uh kakis sztorik nálunk is vannak bőven...
Mikor pici volt és hasfájós, sokat kötöttem kendőbe itthon is, én is mindennel leettem szegényt. :)
Pár hete szintén kendőben volt. Most 1.5 éves. Ettem a kalácsot és egy nagyobb morzsa beesett hozzá a kendőbe, abban a percben elkapta, rám mosolygott és annyit mondott: Köszi! :) Azt hittem alszik. :D
Múltkor ültem a kocsiban és hirtelen piros lett a lámpa, leengedték a sorompót én meg felkiáltottam, hogy "Jöööön a vonaaaat!", de hamar rájöttem, hogy egyedül vagyok a kocsiban, a lányom az apjával volt otthon. Még jó, hogy nem egy tömött buszon voltam ilyen lelkes. Hazáig röhögtem, mekkora hülye vagyok!
Védőnőnél:
- Gyere induljunk, apa vár!
- Melyik apa?
Egy apja van, honnan vette ezt? :D Égtem mint a Reichstag!
De szuperek:DDD
Én rögtön a kórházban kaptam röhögőgörcsöt, ráadásul császároztak, úgyhogy majd' szétszakadtam...
Az egyik ápolónő meg akarta mutatni, hogy hogy itassam pohárból a picurt -kellett neki 1 kis desztillált víz-, a nyaka köré terítette a textilpelust, ami összevissza állt, már az is vicces volt, de ahogy a kis száját teli vigyorra húzta az üvegpohárral, közben meg a pici mérgesen nézett, mert nem értette, mit csinálnak vele, az haláli volt :D
Kis manó mérges szemmel meg hatalmas, vigyorgó szájjal... akkor lelkiismeret furdalásom volt, hogy kinevettem szegényt, de túl cuki volt.:D
Egyszer büfiztetés közben hívtak valami marketing kapcsán a Tmobiletól, a pici a kezemben volt, úgy beszéltem a mukival. Nagyban mondja a mondókáját, mire a kismanóm akkorát belebüfögött neki a telefonba, hogy azt hittem elájulok.:D A telefonos emberke meg elhallgatott, aztán nagy nehezen kinyögte, hogy köszi, viszlát, de alig bírta visszatartani a röhögést, én meg csak égtem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!