Van itt olyan, aki megbánta a gyereke nevét?
Figyelt kérdés
Ha igen miért és milyen névről van szó?2018. ápr. 10. 15:19
11/26 anonim válasza:
Van ilyen funkció, a válaszok alatt bal oldalt "Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik?" -et ki kell pipálni,és emailben értesítenek ha új válasz érkezett az adott kérdéshez.
12/26 anonim válasza:
És ahogy előttem írták bekerül a "figyelt kérdések" közé is.
13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm ennyire figyelmetlen,hogy lehetek néha. 😅
2018. ápr. 10. 17:35
14/26 anonim válasza:
Ez a követési lehetőség a telefonon miért nem jelenik meg? Mert bárhol nézem, nem találom.
15/26 anonim válasza:
Ez nekem olyan, amiből nem engedek. Szóba jöttek mind háromnál olyan nevek, amik tetszettek, de elbizonytalanodtam. Végül mikor rátaláltam a megfelelőre, onnantól biztos voltam benne, és nem bánom. Igaz, a 3. baba még pocakban, de már megvan a név, ha fiú, ha lány. (Utóbbi nehezen ment, de sikerült dűlőre jutni, és tartjuk magunkat hozzá. Fiúnál egyszerű lenne, mivel az első terhességem óta 1 névhez ragaszkodom, de eddig csak lányokat szültem. Ha most is lány lesz, akkor így jártam :))
16/26 anonim válasza:
Én nem bántam meg a kisfiam nevét, nagyon szeretem, mai napig első helyezett nálam, mégis eltartott vagy 3 hónapig mire képes voltam a nevén szólítani a fiamat. Vhogy fura volt, meg kellett szoknom. Néha még most is furcsa érzés fog el ha nyilvánosan a nevén szólítom. Pedig illik is hozzá, a kitalálás története is kedves nekünk és másik nevet se tudnék elképzelni neki. Remélem ha egyszer lesz egy testvére nem járok így mégegyszer.
17/26 anonim válasza:
Én nem, de a biztonság kedvéért mindenkinek két nevet adtunk, ha netán megutálná kamasz korára, mint én is, ráadásul azóta sorozat főszereplő név lett belőlem...
18/26 A kérdező kommentje:
Nálunk meg volt egyezve,ha lány lesz én nevezem el,ha fiú akkor a férjem. Persze mind a két részről fontos volt,hogy azért mind a kettőnknek tetszen. Megvolt a név a 6.hónap környékén, rengeteget agyaltunk. Végül nagyon megtetszett és illik is rá. Febtebb írta az egyik kommentelő,hogy nem bírta a nevén szólítani nekem is nehezen ment pedig ma már imádom a nevét a kis pasasnak. ☺ Nekem nagyon fontos volt ez a név dolog a férjemnek is ő is utálja a nevét én is a sajátomat. Nem akartuk elszúrni tudjuk milyen,ha el van szúrva. 😅
2018. ápr. 10. 22:49
19/26 anonim válasza:
én a vezetéknevével nem vagyok kibékülve :(
20/26 anonim válasza:
Ismerős Vendel nevet adta.
Aztán mindenki vandálnak csúfolja a kisfiút, amiben az a vicces, hogy a neve valóban vandált jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!