Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Marad a két éves gyes?

Marad a két éves gyes?

Figyelt kérdés

Olyan sok kérdés volt már azzal kapcsolatban, hogy visszaállítja-e az új kormány a régi rendszert. Most itt a válasz: igen is, meg nem is.

[link]

2010. jún. 11. 19:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
54%

15:11 egy idióta liba, aki még gyereket se látott közelről (hiába írta, hogy van)

Nem vagy te több 16 évesnél, a stílusodról ítélve...

2010. jún. 13. 15:35
 12/38 anonim ***** válasza:
10%
A stílusomra való kommentekre reagálva, kénytelen voltam leereszkedni hozzátok, másképp nem értenétek.... valamint, milyen érdekes, hogy minden alul edukált ezzel a "diplomás bunkó" szöveggel próbálja kompenzálni a diplomás, karrierrel és magas fizetéssel rendelkezőkkel szembeni frusztrációját. Szóval, lényeg a lényeg, végre az ingyenélők is részt kell, hogy vállaljanak a terhekből, és nekem csak ez számít. Éljen a 16% és az egykulcsos adórendszer, valamint minden olyan intézkedés, ami végre csökkenti, és majd megszünteti a rendszert, amiben a többség a kissebbség gürizésének gyümölcséből él!!!!
2010. jún. 13. 15:45
 13/38 A kérdező kommentje:
Nekem van egy közgazdász és egy jogász diplomám, úgyhogy nem tartom magam aluledukáltnak, de te sajnálatos módon valóban bunkó vagy. Semmi baj, ne aggódj, mint írtam, mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a diplomádhoz nem adtak automatikusan intelligenciát. Szegénykém, a sok papíroddal de buta is vagy.
2010. jún. 13. 15:52
 14/38 anonim ***** válasza:
5%
Nembaj, szerintem bután is tök jó, hogy több pénzem marad, valamint, hogy nem lesz otthon ingyenélősdi 3 évig. :-))))
2010. jún. 13. 16:05
 15/38 anonim ***** válasza:
94%

15.11-es válaszoló, a sok papírod arra nem elég, hogy értelmezd az itt leírtakat? Nem az a réteg "rinyált" itt, aki a te adódból él. Az itt író anyukák mindegyike munkából ment el szülni, vagyis te a legkevésbé sem Őket tartod el, hiszen nekik volt befizetett adójuk, és befizetett járulékaik voltak, hozzájárultak az állami bevételekhez. Vajon miért érzed akkora problémának, hogy szeretnének otthon maradni a gyerekeikkel, és ezalatt nem éhen halni? Neked lehet fontosabb a munkád, meg a pénzkereseted, de nekem sem a munka sem a pénz nem ér annyit, hogy a kisfiam másnak szólaljon meg, más lássa nap mint nap növekedni, ügyesedni. Azért, mert neked ez nem fontos, másnak lehet az.

Annyira okosnak gondolod magad, de a józan ész osztogatásánál nem voltál jelen. A rinyáló semmittevők nem az a kategória, akik itt válaszoltak, azokat mindannyian tudjuk, hogy hol kell keresni, ennek belátásához kellett volna neked is a józan ész. Én nem bánom, ha egysávos lesz az adórendszer, majd elvesznek máshol, azoktól, akik a létminimum szélén tengődnek, azért, hogy neked a több százezer forintod pár tízezerrel több legyen. Még egyszer a gyengébbek kedvéért: a létminimum szélén tengődők nem az ingyenélő roma réteg, hanem azok az emberek, akik lehet kicsit naivak, lehet nagyon konfliktuskerülők, vagy csak félnek kiállni az igazukért, mert húszan állnak sorba a helyükre, és nem akarják elveszíteni a munkájukat. Beléjük belerúg a főnök, és ott vesz el, ahol tud, ők meg hagyják, mert ez a munka is jobb, mint az ingyenélés. Őket rövídíti meg még az állam is, kedves 15.11-es, nem téged. Ha egyszer leszállsz a magas lóról, és megnézed, kin taposol, akkor rájössz, hogy nem azok az igazi ingyenélők, akiket te annak gondolsz. Használd az eszedet, ha már van, és legalább gondolatban kérj elnézést azoktól az emberektől, akiken jelen esetben keresztülgázoltál, pont ők nem érdemlik meg.

És bocs, hogy ezt írom, de igaza van a kérdezőnek, ebben az esetben valóban bunkó voltál.

2010. jún. 13. 16:10
 16/38 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van, egyetértek.
2010. jún. 13. 19:57
 17/38 anonim ***** válasza:
81%
Ahhoz képest hogy olyan sokat tanultál és olyan hihetetlen okos vagy, elég kritikán aluli a stílusod! A véleményed a Tiéd, írd le ha akarod, de azért a szavaidat válogasd meg!!! Nem tudom mit képzelsz magadról....
2010. jún. 13. 21:20
 18/38 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó vagyok! A 15.11-esnek szólt!!!
2010. jún. 13. 21:22
 19/38 anonim ***** válasza:
8%
Szerencsétlenek....
2010. jún. 13. 22:04
 20/38 A kérdező kommentje:
Na most aztán jól megmondtad. Már látom, hogy amit leírtál, az mind a te vágyálmod. Nem sikerült? Nem jött össze? Szegénykém, ne add fel, egyszer majdcsak sikerül neked is. Sajnálom, hogy bántottalak, nem kellett volna, most már csak sajnállak. Tényleg, tiszta szívemből, nagyon sajnállak.
2010. jún. 13. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!