A 6 hós babám egyre kevesebbet akar vízszintesben tölteni, de az üléstöl még messze vagyunk. Van valamilyen ötletetek?
Figyelt kérdés
az ölemben jól eljátszik, de mindig nem lehet azt sem. Gondolom pihiszéket meg hasonlókat nem érdemes már vennem, mim lehet a megoldás?2008. okt. 29. 12:20
1/4 anonim válasza:
Nem kúszik még? Sztem muszáj elengedned, még ha sír is, mert így jön rá, hogyan tud saját testhelyzetén változtatni és hogy az milyen érdekes! Ha mindig vagy sokszor te játszol vele ölben, akkor tőled várja a segítséget, de ugye azt te sem tudod neki megtanítani, hogy kell ülni, mászni,kúszni majd járni. Neki kell rájönnnie ;)
2/4 anonim válasza:
Nem ül meg ha ülteted? Hason sem játszik? Nem késő a pihenőszék, próbálj kölcsönkérni, vagy vannak már olcsóbbak is... Az én lányom is hat hónapos, de nagyon szépen ül már, igaz néha feldől, de a tiltás ellenére is a párnák körülötte megvédik a nagyeséstől. Ha az öledben ül, ül ő egyedül is. Próbáld meg, pár napig dülöngél majd, de hamar ráérez a stabilitásra.
3/4 anonim válasza:
Szerintem pàrnàzd korbe ès ulted ugy hogy a pàrnàk tàmasszàk.és rakd elè a jàtèkait.Meglàtod tetszeni fog neki,Szerintem:)nekunk bevàlt
4/4 anonim válasza:
Szia ! Emlékszem, a mi babánk sem ült még ilyen idös korában. De azért már lassan húzta maga alá a lábát, ha hason feküdt. Ha már idáig eljutott, akkor tényleg pár hét és ülni fog! Tudom nehéz ez az idöszak, a mi fiúnknak sem tetszett. Ültetni nem ültetném (bár itt megoszlanak a vélemények)! De a pihenöszék nagyon jó, illetve a szönyegen hason (jó sok játék körülötte, hagy mozogjon). Sokszor játszottam, hogy kis kezét megfogtam, s úgy húzta fel magát (ez tetszett neki), s akkor 1-2 percig tartottam.
Nehéz idöszak, ez biztos! De hamarosan jobb lesz. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!