Túlreagálom, hogy "babátlan" barátnőm már nem a régi velem?
Figyelt kérdés
Folyton hangoztatja, hogy ő ezt nem bírná, a babázásra érti, nem jön már hozzánk, egyszerűen mintha zavarná a gyerek. Rosszul esik mert nekem meg a kicsikém a mindenem, de barátnőre is szükségem lenne.2010. jún. 11. 13:55
11/11 anonim válasza:
Sajnos én is így jártam. Amint megszületett a fiam, magas ívben tojni kezdtek rám. 9 hós a baba és 3szor találkoztam a barátnőimmel, mindháromszor az én kezdeményezésemre. Sajnos ezzel szerintem nem tudsz mit csinálni. Én tudatosan a fiammal kapcsolatos dolgokról semmiről nem beszéltem, kivéve ha megkérdeztek valamit. De mégis így jártam. Ezek szerint eddig is csak az unszolásom végett voltunk barátnők. Megjegyzem a 3 barátnőm azóta egymással sem barátkozik, nemhogy velem...
Ez van :(, az árnyoldala annak, hogy nekünk lett először babánk a férjemmel a barátaink között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!