Túlreagálom, hogy "babátlan" barátnőm már nem a régi velem?
Teljesen más most az érdeklődési körötök. Téged most szinte csak a babád érdekel, ő viszont ehhez nem tud hozzászólni. Ez természetes, hogy nem a régi, de te sem vagy a régi. Majd ha lesz gyereke, újra jóban lesztek.
Én is szívesebben beszélgetek olyanokkal mostanában, akiknek van gyerekük.
szia, nem biztos hogy kezébe tudod adni, lehet hogy nem is végyik rá. amíg nem született meg a kislányom engem abszolút hidegen hagytak a csecsemők, sőt idegesített hogy bömbölnek stb. ez csak akkor fog változni ha gyereke lesz.
nem lehet amúgy hogy van valami nyűgje, pl nincs párja, és kezd kifutni az időből, és ezzel kompenzál? mert ez is lehet. vagy ha mindig a baba a téma. akkor próbáljatok meg másról is beszélni, és kevésbé fókuszálni a gyerekre, amikor ő is ott van.
hát igen ezt én is átélem valamelyest, a fiam egy ördögfiúka, 20 hónapos és a barátnőim (3) csak annyit mondtak erre h ez pár órán keresztül is kiborító, nemhogy egész nap....végülis ők legalább nem azon tábort gyarapítják, aki megkérdezi h nem unatkozol otthon egész nap?....nem várom h beleérezzenek az anyaság érzésébe, mert ha készen kaptam volna a fiamat 1 évesen valószínűleg visszaküldtem volna....
nekem is rossz, h van h már nem hívnak közös programra, mert úgyse érek rá, de én nem tudom és nem is akarom a gyereket szögre akasztani, ha jönnek itt van, ha magukhoz hívnak nagyobb összejövetelre én viszem a kölköm, idővel jobb lesz hidd el Te is kicsit beleszoksz, h nő is vagy, nemcsak anya, a gyerek is jobban el lesz magában, mással és a barátnőnek is születik gyermeke.....nem egyedi az eseted!
Én pedig azt mondanám, ha meg tudod oldani, menj el egy fagyira, vagy egy kávéra a barátnőddel, beszéljetek másról, valahogy áld meg, hogy ne beszélj a babádról annyit, inkább legyen róla szó. Lehet, hogy féltékeny, lehet, hogy ő is szeretne gyereket, vagy valami ilyesmi van a háttérben. Neked lehet ez egy kikapcsolódás, és a barátnő sem vész el. Mivel igazán nem tudod, mi van mögötte, ne haragudj rá.
Az előttem szólóknak annyiban igaza van, hogy kereshetsz babás anyukákat közös témára. Nekem szerencsém van, mert a két legjobb barátnőm előttem szült, az egyiknek 2 éves, a másiknak 1 éves a gyereke, így persze beszédtéma a babázás is, de azért mással is foglalkozunk, a szokásos női érzelmi rejtelmekről:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!