Nem iszik 20 hós kislányom, mit csinájak? Adjatok valami jó ötletet!
Tegnap egész nap kb. 50 ml folyadékot ivott (+ reggel-este tápszer - 500 ml össz)
Már mindent kitettem elé, vizet, teát, gyümilvet, de semmiből nem iszik 1-2 kortynál többet, azt is ritkán, hiába adom sűrűn a kezébe. 33 fok van, innia kéne, de hogyan??
dehogy megy tönkre a veséje, ne képzelegj már.
iszik tápszert is, 500 ml-t, az is folyadék, vízből van.
hidd már el, hogy inna, ha szüksége lenne rá. nem fog kiszáradni, nem betegség miatt nem iszik.
de igen, simán tönremhet a veséje. ebben a hőségben nem elég folyadék már a tápszer. érdekes védőnők vannak... ne erőltesd - persze, h ne, aztán 3 nap alatt szépen kiszárad. persze, h nem beteg, de nem hinném, h kínzás lenne, hh nem hagyja az anyukája napi fél deci vizen!!!!
és azt sem értem, h mióta kínzás a nurofen adagoló, ami egyszerre 5 mili vizet ad a gyerek szájába. ez napi 20szor ismételve már 1 deci...
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!