Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 60-70 ml vizet iszik csak 8...

60-70 ml vizet iszik csak 8 hónapos kislányom ebben a melegben is. Nem kevés ez?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok többet belediktálni. Már nem szoptatom, 3-szor kap tápszert, 2-szer szilárdat enni és mellette csak ennyi víz fogy el. Cukros levet nem szeretnék neki adni, abból biztos többet inni, de csak azért mert attól meg szomjas lesz és azért iszik. Vízből elég ennyi?
2010. jún. 11. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem kevésnek tűnik. Az enyém megiszik 4-500 ml-t. (13 hós)

Ő télen volt 8 hónapos, de a 2-300 ml folyadék akkor is elfogyott. Kínáld minél többször.

2010. jún. 11. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem kevés,nekem igaz most már 9hós a babám,de 8hósan is majdnem ennyit ivott,vagyis 300-400ml-t,ö sem szopizik már.

Mondjuk az én babám nem issza meg sajnos a vizet,igy teát kap,a pickwick gyerekteát nagyon szereti,és természetesen simán issza,ugy is fincsi!

Nemtudom,de én ugy gondolom,h ez kevés neki ez a folyadék,bár vizröl van szó,és lehet nem issza neked szivesen a babád,lehet csak azért fogy ennyi,viszont ebben a nagy melegben jobb lenne ha többet inna,legalábbis én igy gondolom,lehet,h ki kellene próbálnotok ezt a pickwick gyerekteát,vagy vmilyen másmilyen teát,de z csak az én véleményem,neked kell eldöntened!

Szép napot nektek!

2010. jún. 11. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
az én 10 hósom 20 ml-t ivott tegnap,ma kb.2 kortyot,egyszerűen nem akar inni,már mindennel próbálkoztam :(
2010. jún. 11. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
A tápszerrel is jelentős mennyiségű folyadék kerül a szervezetébe, de mellette valóban jó lenne, ha többet inna. Próbáld ki a vörösteát v a csipketeát -- természetesen cukor nélkül, v gyümölcslevet.
2010. jún. 11. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én 8 hónapos fiam 300-400ml-t iszik meg, és mindegy neki, hogy az víz, vagy gyümölcslé. A teát nem issza egyedül. Kipróbálhatod a teát is, vagy gyümilevet hígíthatsz vízzel.
2010. jún. 11. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is így voltam a vízzel, nem nagyon itta, majd jöttek ezek a melegek. Sokat izzad és úgy gondoltam, inkább adok neki édesebbet, mint hogy alig igyon. Így megiszik kb. fél liter Milupa őszibarackos teát. Bár én nem úgy hígítom, ahogy le van írva, sokkal kevesebbet teszek a vízbe, épp, hogy csak legyen egy kis íze.
2010. jún. 11. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hós lesz a fim és van hogy a 600 ml. ugy benyomja mint a szél.De a 3-400 ml. azt minimum megissza naponta.
2010. jún. 11. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha valóban alig iszik, szerintem tegyél a vízbe egy kevés teát. Én is úgy szoktam, mint egyik válaszadó anyuka, hogy csak éppen legyen színe és egy kis íze, hátha szívesebben meginná. Fontos, hogy igyon folyadékot a tápszer mellett i!
2010. jún. 11. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Most engem sem érdekel, hogy cukros vagy nem, én Hipp teát adok neki, mert csak azt issza meg. Próbáltam mást is, de nem itta, majd kisérletezem még, ha nem lesz ilyen meleg.
2010. jún. 11. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!