60-70 ml vizet iszik csak 8 hónapos kislányom ebben a melegben is. Nem kevés ez?
Nekem kevésnek tűnik. Az enyém megiszik 4-500 ml-t. (13 hós)
Ő télen volt 8 hónapos, de a 2-300 ml folyadék akkor is elfogyott. Kínáld minél többször.
Hát szerintem kevés,nekem igaz most már 9hós a babám,de 8hósan is majdnem ennyit ivott,vagyis 300-400ml-t,ö sem szopizik már.
Mondjuk az én babám nem issza meg sajnos a vizet,igy teát kap,a pickwick gyerekteát nagyon szereti,és természetesen simán issza,ugy is fincsi!
Nemtudom,de én ugy gondolom,h ez kevés neki ez a folyadék,bár vizröl van szó,és lehet nem issza neked szivesen a babád,lehet csak azért fogy ennyi,viszont ebben a nagy melegben jobb lenne ha többet inna,legalábbis én igy gondolom,lehet,h ki kellene próbálnotok ezt a pickwick gyerekteát,vagy vmilyen másmilyen teát,de z csak az én véleményem,neked kell eldöntened!
Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!