Ilyen melegben mit adjak 5 hónapos kislányom lábára?
Figyelt kérdés
Zoknit, vagy vegyek neki babaszandált? Mert ha leveszem a kis zokniját, időnként mégis úgy érzem, hogy hideg neki.2009. júl. 2. 13:23
1/4 anonim válasza:
A babák lába általában hideg,de ez nem azt jelenti hogy fázik is.A zokni is jó meg a bébiszandál is.Én ilyen hőségben hagytam mezítláb a gyerkőceimet,persze lakásban ahol hűvösebb van,ott elkél egy vékony zokni.
2/4 anonim válasza:
Persze, minden baba más,az én kincsemnek mindig melege van, úgy, hogy mi most épp egyszál body-ban vagyunk zokni nélkül, de ha hideg a kis lábikója, mindenképp adj rá zoknit.
3/4 A kérdező kommentje:
Bent mindenképp adok rá, de kint sokszor nem tudom eldönteni. Napon forróság van, árnyékban, meg ha fúj a szél, meg hirtelen meg lehet fázni. Köszi a válaszokat!
2009. júl. 2. 13:33
4/4 anonim válasza:
Hát ez tényleg olyan,hogy minden baba más!Az enyém most épp pucérkodik kicsit:)4 hónapos:) Egyébként én nem adok rá ilyen melegben zoknit,csak már este felé kb.6-7körül,ha kint vagyunk,addig csak ujjatlan v.rövidujjú bodyban v.napozóban van.Nekünk is melegünk van ilyenkor zokniban,szerintem kellemes neki,ha kicsit megfújja a szellő (ha van egyáltalán) a pici lábiját:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!