Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes babát hogy tudnek...

Anyatejes babát hogy tudnek az apukajaval otthon hagyni par orara, ha nem iszik csak cicibol?

Figyelt kérdés
Szulinapi bulira mennek egy par orara, de csak cicibol issza meg a tejet, cumisuvegbol nem. Van valami tippetek, hogy hogy adja neki az apja a lefejt tejet ha felebredne? 4 honapos.
2018. márc. 28. 17:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

Nehogy már egy 4 hónapos babát ne lehessen pár órára a saját apjával hagyni.

Megeteted mielőtt elmész, fejsz előre tejet otthon hagyod üvegbe. Ha felébred éjszaka apa megeteti, ha nem fogadja el hazamész. Gondolom nem több órányi távolságba leszel.

2018. márc. 28. 22:55
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
Rohadt felesleges lemondas lenne. Ha ehes megissza cumisuvegbol is. Es a tapszertol sem lesz baja.
2018. márc. 29. 13:01
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
lol, amikor én hagytam ennyi idősen otthon egy szombati tanfolyam miatt, akkor én voltam a HŐS a környezetemben. De ha valaki szórakozni megy el, annak minek kellett gyerek? Ne már :) az apjával lesz nem a szomszéd öregasszony kutyájával. Mégis mitől lehet baja??? Ha este van a buli, lehet fel sem ébred mire hazaér - én esküvő okán vigyáztam ennyi idősen 4 hónapos unokahúgomra, és ugyan felébredt, simán visszaaludt anélkül hogy etetni kellett volna!
2018. márc. 29. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Miért ne lehetne az apjára hagyni? Ja hogy itt egyesek olyannak szültek, aki nem bír egy pár hónapos gyerekkel? Nálunk ez a svéd itatópohár bevált ilyen alkalmakra mind a két gyereknél.
2018. márc. 29. 14:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszokat! Beszerzek egy sved itatopohatat is. Ugy latszik sokan elitelnek, mert kepes vagyok par orara az apjaval hagyni a gyereket. De szerintem semmi baja nem lesz az apjaval. Kicsit osszegyult bennem a feszultseg es regen kapcsolodtam ki, ezert gondoltam jot fog tenni ez a par ora. Nem gondolom, hogy azert mert gyereket vallaltam ne tehetnem ezt meg. De biztos vannak tolem jobb anyak alairom
2018. márc. 29. 16:14
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
a babának a legjobb a nyugodt, kiegyensúlyozott anya...ha ehhez hetente kétszer adnád apának hogy bulizni menj, ahhoz sem lenne semmi közünk és azt sem lenne jpgunk elítélni...lehet hogy másnap minőségibb társaság vagya babádnak, mint egy mártír szuperanyu, aki kifelé mutatja a tökéletest, belül meg ordít a fáradtságtól
2018. márc. 29. 16:17
 17/18 anonim ***** válasza:
40%
Mielőtt elmész etesd meg,ha nem tul messzire mész,pár perc alatt simán haza érsz,szól apa ha felébredt a picur és te rongyolsz haza :) hagyj otthon legejt tejet,hátha elfogadja,de előtte szerintem próbálkozz,nálunk azért nem itta üvegből a tejet a fiam mert nem tetszett neki a cumi,Aventra cseréltem,azota mindegy ki itatja :) próbálkozz a cumicserével,hátha csak ennyi a gond
2018. márc. 30. 11:45
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Ha aludni szokott, akkor vagy szerencsétek lesz, vagy apa felhív és hazamész, addig meg vagy elfogadja a lefejt tejet vagy se és bizony sírni fog, amíg haza nem érsz vagy vissza nem alszik. (Kérdés milyen messzire mész.) Az egyik gyerekem mellett be tudtam volna vállalni, mert ő annyira tökéletesen stabilan aludt, a másikat még két évesen sem tudtam volna lepasszolni, annyira anyás volt és folyton ellenőrzött éjszaka.
2018. márc. 31. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!