Melióra es Auróra. Mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
Iker lanyoknak.2018. márc. 12. 21:49
1/17 anonim válasza:
A Melióra nagyon fura. Aurórából meg csak nem normálisakat ismerek.
2/17 anonim válasza:
Auróra elmegy, a Melióra borzalmas. A melóra emlékeztet.
3/17 anonim válasza:
Az Auróra tetszik, de a Melióra nem.
4/17 anonim válasza:
Furcsa mind a kettő. Nekem nem tetszenek pedig szeretem az érdekes neveket.
5/17 anonim válasza:
Ha lesz harmadik, ő lehet majd Világóra? :) Léééégyszi
6/17 anonim válasza:
Az Auróra nagyon szép, de a Melióra nekem is furcsa. Muszáj, hogy rímeljenek? Miért kell az ikreknek feltétlenül ilyen "páros" neveket adni? Oké, az Auróra mellé egy Zsuzsanna vagy Erzsébet tényleg furcsa lenne, de akkor is az lenne, ha nem ikrek lennének, csak simán testvérek. De valami hasonló stílusú, mégsem ennyire összecsengő név is szép lenne. Nekem pl. a Viktória tetszik nagyon.
7/17 A kérdező kommentje:
Ti mit javasolnátok az Aurora melle? A Meliora szerintunk sem az igazi
2018. márc. 13. 00:06
8/17 anonim válasza:
Inkább Eleonóra és Auróra, vagy Hermina és Auróra. Melióra nagyon nem tetszik, de az Auróra szép.
9/17 anonim válasza:
Bocsi, de nekem a Melióráról a falióra jutott eszembe... szerintem se fontos, hogy annyira hasonló vagy összecsengő legyen a 2 név.
Auróra és Gréta (ami nekem tetszik)
10/17 anonim válasza:
A Melióra ténylet furcsa, nem tetszik, és akárhogy ízlelgetem, nem áll a számra
lehetne inkább valami A betűs, pl. Adelin, Antónia, Anasztázia, Alexandra, Adriána vagy valami hasonló szép hangzású, Bella, Elena, Evelin, Lilia, Lídia, Jázmin, nekem a Tatjána is tetszik
Ha jelentésben kerestek hasonlót akkor a Zora/Zorina, világost, ragyogót jelent, külföldön menőnek számit ikrek terén, sokat ezt párosítják Auróra mellé ismerősi körben legalábbis többen mondták nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!