Mi a velemenyetek a pajzsos biztonsagi gyerekulesrol? Jobb mint az 5 pontos belso oves?
Mi hordozó után 0-25-ös ülést vettünk. Caretero Scope-ot. Majdnem 2 éves koráig háttal kötöttük be, és nagyon jó volt, hogy dönthető.
Szerintem egy 1 évesnek nagy még a 9-36-os ülés, súlyra hiába beletehető.
3,5 éves korában cseréltük le 9-36-osra az ülést.
5 pontost választottunk.
Igen,En is tudom,hogy hattal lenne a legbiztonsagosabb,de nagyon hosszu is 82cm.es amiket eddig probaltunk az mind nagyon szukos volt neki.kisebb hely van bennuk mint a hordozonkban.(szelessegre)epp ezert neztem ezeket a fajtakat,mert ezek szelesebbek.
Sokat nem autozik(igen,tudom ez nem jelent semmit)
Hat...most voltunk a brendonban...probaltunk tobb ulest is.en nem tudom milyen gyereknek kenyelmesek ezek,de volt olyan 9-36 os ules,amibe konkretan bele se tudtuk ultetni...
Amiket lehet hatrafele bekotni azok 0-vannak x kiloig,de azok meg keskenyebbek.
Holnap meg megnezem az espirot,es a cam ot a babaycenterben.hatha.
Eddig egy peg perego viszi a primet.de meg utana olvasok.
Nem isofixes az auto sajnos.
Probaltunk pajzsosat(cybex,azt hiszem)elvolt benne.de nekem annyira nem tunik kenyelmesnek,hogy a labai oda vannak "szoritva".hosszu uton biztosan nem kenyelmes.
Ma megneztuk az espirot,az eleg szimpi volt.hattal is be lehet kotni(0-25os)
Meg alszunk ra parat azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!