Mi a véleményetek a Mária Rozália névről?
Figyelt kérdés
A kettőtt csak együtt adnám, ilyen sorrenben. Külön-külön egyiket sem. Mit szólnátok, ha így hívnának a környzetetekben egy kislányt?2017. jan. 25. 21:52
1/23 anonim válasza:
Nem tetszik.A szomszéd nénit hívják így kb.Manapság már nem adnám,ha mégis akkor csak az egyiket.Rozália helyett Róza tetszene.
4/23 anonim válasza:
Nagyon öregasszonyos mindkettő.
5/23 anonim válasza:
Nekem a Rozália tetszik. Szép dallamos, lehet becézni sokféleképpen, de felnőttként is viselhető.
Mária sem öregasszonyos számomra, csak nem tetszik.
6/23 anonim válasza:
Szörnyű, ezek a nevek már teljesen kimentek a divatból, sőt, én harmincas vagyok, de az én korosztályomban is fura egy Mária név, nem is ismerek ilyet.
7/23 anonim válasza:
Hogy lehet a Mária nem öregasszonyos valaki számára?:D A Rozália még csak-csak elmegy, az is öregasszonyos, de legalább nem az abszolút klisé nagymama név. Ha így hívnának a környezetemben egy kislányt, először nem akarnám elhinni, hogy komolyan így nevezték el. Aztán sajnálnám, de gondolom egy idő után megszoknám... Amúgy dallamos a két név együtt.
8/23 anonim válasza:
Együtt nekem fura, nekem a Rozália hangzása nem tetszik, Máriával nincs bajom. Egyiket se mondanám öregesnek. Egyik legjobb barátnőm neve Marcsi, 32 évesek vagyunk, de 6 éves korunk óta ismerjük egymást és tök cuki volt a Marcsi név egy szőke cserfes kislánynak is.
9/23 anonim válasza:
Máriát nem adnék és annak semmilyen divatosabb formáját sem , mint pl. Míra, Mirela stb.. , mert a jelentése keserűség
10/23 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű! Biztos nem fognak mást is így hívni a játszón, és nem egy Kimberli, Kendra. Szerintem meg az a szürnyű!
Gyönyörű név! Jól becézhető is. Én adnám a lányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!