Már ne is haragudj de honnan szerezted ezeket a .......... neveket? Másra nem lesz jó, mint az emberek nagy része nagy szemekkel néz iskolába meg halálra csúfolják. Nem én lányom aláírom de mi a baj a normális nevekkel? Hanna, Anna, Jázmin, Luca, Emma, Petra, Adri, Zsófi, Dorina, Judit meg a végtelenig lehetne sorolni. (nem egy embert ismertem személy szerint tanulmányaim alatt akit ilyen típusú név miatt a porig szivattak).
2017. aug. 23. 00:10
4/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék tucat nevet adni neki. A nem tucat nevek közül pedig nemem ezek tetszenek :) Főleg a Hadassa es a Doloresz :)
2017. aug. 23. 00:18
5/21 anonim válasza:
Zomilla mert az vicces, olyan mint egy hörcsögnév. Vagy Eponin, mert az olyan betegesen hangzik. A Modesztát kerülném, a molesztálás fog mindenkinek eszébe jutni róla. A Rutiról meg a rút kiskacsa.
2017. aug. 23. 00:21
6/21 anonim válasza:
Rut vagy Gertrúd, vagy maximum Virginia, ezek legalább kapcsolhatók a mi kultúránkban is valamihez, nem totálisan idegenek a fülnek. Esetleg Dorisz, vagy a német nyelvterület közelsége miatt a Tirza.
Ezt a Benignát semmiképpen sem, mert annak ellenére, hogy nem vagyok egy vulgáris beállítottságú ember, még nekem is rögtön a vagina szó jutott róla eszembe... A Dolli meg sokaknak csak szegény klónozott birkát juttatná eszükbe... A Zsüliett több, mint sznobisztikus, amíg van Júlia nevünk. A Dolóreszt meg inkbb felejtsd el...
Azért azt meg kell hagyni, hogy a te ízlésed nem egyszerűen különleges, hanem extravagáns. De legalább szappanopera névből csak egy van a listában.
2017. aug. 23. 00:33
7/21 anonim válasza:
Zsüliett, de amúgy mind szörnyű. A gyereked jobban fog utálni egy ilyen névért, mint egy tucatnévért.
2017. aug. 23. 00:59
8/21 anonim válasza:
Nehéz belőle választani, nekem a hagyományosabb nevek tetszenek.
Ha muszáj választani, akkor Zsüliett vagy Gertrúd. Esetleg Eponin.
Ami kizárt: Tirza, Modeszta (erről a molesztálás jut eszembe :S)
2017. aug. 23. 01:05
9/21 anonim válasza:
Heda vagy Gertrúd vállalható.
Figyelj utána nézel a nevek jelentesnek is vagy csak úgy ami jön?...
A Dolores fájdalmakat jelent.
Modeszta szerény.Benigna jóindulatú de úgy mint pl egy tumor.így is használják az olaszban.
Nem csak az a rossz ha csufoljak de az is hogy elsőre soha nem fogják megérteni a nevét és a gyerekek más neveken fogják hívni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!