Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket nevet adnad? Mi a...

Melyiket nevet adnad? Mi a velemenyetek roluk?

Figyelt kérdés
A következő a nevlistank: Hadassa, Dolóresz, Dorisz, Dolli, Benigna, Benita, Héda, Gertrúd, Eponin, Modeszta, Rut, Ruti, Tertullia, Timona, Tirza, Virginia, Virgilia, Zomilla, Zsüliett
2017. aug. 22. 23:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Én az egyszerűbb, könnyen kiejthető és jól érthető nevek közül választanék.

Ezek közül a Dorisz , Dolli (volt ilyen nevű kolléganőm) Gertrúd, Benigna neveket tartom annak.

2017. aug. 23. 07:03
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

Miért nem szeretnél "tucat" nevet? A gyereked nem attól lesz különleges, és kiemelkedő valamiben mert ilyen hülye neveket aggatsz rá.

Ez a te feladatod lesz többnyire, név ide vagy oda.

2017. aug. 23. 09:33
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
A putribol ki kell tunni valahogy.
2017. aug. 23. 09:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Nincs bajom a különleges nevekkel, de ezek mindegyike förmedvény, komolyan nem tudnék választani közülük. Nagyon talán a Hadassa, de az is kizárt.
2017. aug. 23. 09:48
 15/21 anonim ***** válasza:

A kutyámnak se adnék ilyen neveket,nemhogy a gyerekemnek...

Talán a Benigna és a Héda,de azok se a kedvenceim.

2017. aug. 23. 10:52
 16/21 A kérdező kommentje:

Azert nem szeretnék tucat nevet mert nem akarom hogy minden masodik kislanyt ugy hovjanak mint az en lanyomat. Tudom hogy nem attól lesz kulonleges hogy mi a neve ugyhogy kérem az ilyen sablon szovegektol kimeljenek meg. -.-" :)

Amugy koszonom a velemenyeket.

2017. aug. 23. 11:59
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

Drága Jézus..szegény gyerek..miért szülsz ha már most se szereted? Miért akarsz kiszúrni vele?

Ha csak ezek a nevek léteznének akkor könnyek között Héda, a többit semmi pénzért. Van annyi szép név ami nem ilyen elvont, nem attól lesz értékes ember a gyereked hogy képtelen kimondani a nevét...de a te gyereked, egyedül neked van jogod eldönteni hogy megkeseríted-e a gyerekkorát vagy nem, még jó hogy van lehetőség a névváltoztatásra.

2017. aug. 23. 12:43
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

Azert nem szeretnék tucat nevet mert nem akarom hogy minden masodik kislanyt ugy hovjanak mint az en lanyomat.

Hát az tuti hogy nem fogják..a legtöbb szülő szerencsére normális neveket ad a gyerekének.

Hadassa-mint valami étel

Dolóresz-a jelentése miatt nagyon nem tetszik

Dorisz-nálunk az egyik utcalánynak ez az álneve, mindenki így ismeri

Dolli-a németjuhászunkat hívják így

Benigna-nyelvtörő, gondolj bele hogy ha lesz bármi beszédhibája hogy mondja majd ki

Benita-ez egy olcsó, nem is finom süteménymárka

Héda-ez még elmegy, egy normális név mellé másodiknak

Gertrúd-a libánk neve

Eponin-szeretem a Nyomorultakat, de magyar gyereket nem büntetnék vele. MIért nem már Kozett vagy Fántin rögtön?:-D

Modeszta-tűzhelymárka:-D

Rut, Ruti-egyenes út a csúfolódásokhoz (ejj de rút vagy)

Tertullia-állandóan elírnák hivatalos iratokon, és betűzgethetné

Timona-ha testvére lesz meg Pumbina?

Tirza-Héda után ez a másik amitől nem megyek a falnak de ezt se adnám

Virginia-tipikus kisebbségi név

Virgilia-állandóan magyarázkodhatna hogy nem Virgínia

Zomilla-mint valami rovarirtó

Zsüliett-hacsak nem Fásy a vezetéknév ezt is kihagynám

2017. aug. 23. 12:51
 19/21 anonim ***** válasza:

18-as sírok a válaszodon :D

Szerintem, kedves kérdező, a mai leghülyébb szülő díjat te nyerted el :D Mik ezek a nevek, könyörgöm? :D

2017. aug. 23. 14:28
 20/21 anonim ***** válasza:

igazán egyik se tetszik, de ezek közül a Dorisz, Dolli, Gertrúd, Virgínia vállalható.

Dollit ismerek, egyetemi évfolyamtársam volt, tehát 40 év körüli, nem gyerek -viszont nem szeretem azokat a neveket, amelyek alapban becenevek.

Gertrúdot is ismertem, annyira nem jön be az se, túl kemény, de vállalható. Virgínia szinte tetszik.

A többieknek mondom mellékesen, hogy Hadassa a bibliai Eszter (Eszter könyve) neve volt eredetileg.

2018. márc. 12. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!