Miben "hoztad-vitted", etetted/szoptattad babádat?
A rokonok folyamatosan a pólyával jönnek, a gerince miatt de egyszerűen nem szereti a pólyát és én sem. Nem tudom ugy fogni benne.
Általában egy plédbe teszem es ugy eszik, abban fogom.
Van más a pólyán kívül, amiben lehetne ezeket csinálni , h a gerince ne sérüljön?még olyan pici és nyiklik-nyaklik néha. Nem szeretnék ártani neki.
Köszi!
"Ahogyan a kókuszmatrac is,úgy a pólyában lévő kókuszrost is kemény, megtartja a gerincét. Azt mondják ez az egészséges"
csak azt nem tudom, mitől olyan jó a baba gerincének, hogy kemény felületen van egyenesen, amikor előtte 9 hónapig a C forma volt a természetes állapota.
"mitől olyan jó a baba gerincének, hogy kemény felületen van egyenesen, amikor előtte 9 hónapig a C forma volt a természetes állapota"
Mert a következő 90 évben remélhetőleg nem a C forma lesz a természetes állapota.
"Mert a következő 90 évben remélhetőleg nem a C forma lesz a természetes állapota."
de nem is a merev egyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!