Miben "hoztad-vitted", etetted/szoptattad babádat?
A rokonok folyamatosan a pólyával jönnek, a gerince miatt de egyszerűen nem szereti a pólyát és én sem. Nem tudom ugy fogni benne.
Általában egy plédbe teszem es ugy eszik, abban fogom.
Van más a pólyán kívül, amiben lehetne ezeket csinálni , h a gerince ne sérüljön?még olyan pici és nyiklik-nyaklik néha. Nem szeretnék ártani neki.
Köszi!
utáltam a pólyát, belecsúszott a gyerek állandóan. A kórházból még abban vittem haza, aztán ment is tovább másik rokonnak.
A gerince miatt ráadásul pont hogy hülyeség. A gerince miatt mi? Mit mondanak, miért kell a gerincének a pólya?
Én is babatakaróba csavartam bele mindig. Azt szerette, szűk volt, ölelős, nem kapálózott, nem zavarták a reflexmozgások.
Miracle blanket, baby cocoon, igazi angolpólya (ami tk egy takaró rátekerve), stb
Ezek jók.
Nem papírból van a gyerek, nyugi!
Egyetértek veletek. A kérdést azert irtam ki, mert első baba és már annyian zargatnak ezzel, hogy kezdtem azt hinni bajt okozok.
Egyszerű baba plédeket használunk. Nekem teljesen jó. Tartom a fejét es a testét. Odafigyelek, biztonságosnak érzem.
Ne foglalkozz velük. A pólya nem jó. Tényleg arra a célra felel kb meg, hogy ha idős ember vagy kisgyerek kezébe akarod adni kicsit, akkor ő tudja biztonságosan fogni.
Sarkított példa, de a babykomp sem lesz attól jó és egészséges, hogy generációk nőttek fel vele.
ne is használjátok. ezer és egy cikk szól róla, hogy ártalmas.
a pólya legalább nem ártalmas, max kényelmetlen.
" Azért jó a gerincének, mert kókuszrost van benne."
és az mitől jó a gerincének? Ha mondjuk kenderrost lenne benne, akkor már nem lenne jó? nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!