Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben "hoztad-vitted", etetted...

Miben "hoztad-vitted", etetted/szoptattad babádat?

Figyelt kérdés

A rokonok folyamatosan a pólyával jönnek, a gerince miatt de egyszerűen nem szereti a pólyát és én sem. Nem tudom ugy fogni benne.

Általában egy plédbe teszem es ugy eszik, abban fogom.

Van más a pólyán kívül, amiben lehetne ezeket csinálni , h a gerince ne sérüljön?még olyan pici és nyiklik-nyaklik néha. Nem szeretnék ártani neki.

Köszi!

2018. márc. 12. 08:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

utáltam a pólyát, belecsúszott a gyerek állandóan. A kórházból még abban vittem haza, aztán ment is tovább másik rokonnak.

A gerince miatt ráadásul pont hogy hülyeség. A gerince miatt mi? Mit mondanak, miért kell a gerincének a pólya?

Én is babatakaróba csavartam bele mindig. Azt szerette, szűk volt, ölelős, nem kapálózott, nem zavarták a reflexmozgások.

Miracle blanket, baby cocoon, igazi angolpólya (ami tk egy takaró rátekerve), stb

Ezek jók.

Nem papírból van a gyerek, nyugi!

2018. márc. 12. 10:44
 12/24 A kérdező kommentje:

Egyetértek veletek. A kérdést azert irtam ki, mert első baba és már annyian zargatnak ezzel, hogy kezdtem azt hinni bajt okozok.

Egyszerű baba plédeket használunk. Nekem teljesen jó. Tartom a fejét es a testét. Odafigyelek, biztonságosnak érzem.

2018. márc. 12. 11:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük. A pólya nem jó. Tényleg arra a célra felel kb meg, hogy ha idős ember vagy kisgyerek kezébe akarod adni kicsit, akkor ő tudja biztonságosan fogni.

Sarkított példa, de a babykomp sem lesz attól jó és egészséges, hogy generációk nőttek fel vele.

2018. márc. 12. 11:38
 14/24 A kérdező kommentje:
Babykomp szintén nem szimpatikus de mar azt is "kaptunk" hiába mondtam h nem fogjuk használni..
2018. márc. 12. 13:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

ne is használjátok. ezer és egy cikk szól róla, hogy ártalmas.

a pólya legalább nem ártalmas, max kényelmetlen.

2018. márc. 12. 13:11
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A kezemben én is. Amíg kisebb volt, addig egy párnát tettem a karom alá, a karfára mikor szoptattam. De sokszor szoptattam fekve is.
2018. márc. 12. 15:03
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az első babámat még a kórházban nem mertem kivenni a pólyából :D Otthon már ő is anélkül volt. A másodikat már a kórházban is mindig kivettem belőle, jobban szerettem csak úgy magamra fektetni. A gerincének semmi baja nem lesz pólya nélkül, ez már egy nagyon túlhaladott dolog. Tartani kell a fejét, és kész, biztos kézzel kell fogni. Én annyit csináltam csak, hogy amikor még az akaratlan mozgásaik olyan erősek voltak, hogy álmukból is felkapálózták magukat, akkor babatakaróba "pólyáltam" be őket, azt nagyon élvezték, tök jókat tudtak így aludni :) De ezt is csak az elején csináltam, utána már enélkül is tudtak aludni rendesen.
2018. márc. 12. 15:09
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi vettünk pólyát, mikor még meg se született. Azért jó a gerincének, mert kókuszrost van benne. Mondjuk nem ezért vettük, hanem mert úgy gondoltam,abban biztosabban tudom majd tartani. A kórházban egy babát se tettek pólyába, így még ott rájöttem, hogy màris van egy teljesen felesleges cuccunk otthon, nem is volt gond anélkül fogni. Én szopipárnát használtam, mikor kicsi volt. Sokszor azon is aludt el. Amikor nagyobbacska lett, fekve szoptattam. Most már simán csak a karomban tartva is. Már fél éves.
2018. márc. 12. 20:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

" Azért jó a gerincének, mert kókuszrost van benne."

és az mitől jó a gerincének? Ha mondjuk kenderrost lenne benne, akkor már nem lenne jó? nem értem.

2018. márc. 12. 22:02
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan a kókuszmatrac is,úgy a pólyában lévő kókuszrost is kemény, megtartja a gerincét. Azt mondják ez az egészséges, ezen kívül jól szellőző anyag, átengedi a nedvességet. Ettől én még nem kötöztem bele a gyereket. Nem is maradt volna benne.
2018. márc. 12. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!