Lehet kisbabával távolsági buszon utazni? Ha igen, akkor az hogyan kivitelezhető?
Engem itt mindig megtalálnak azok, akik jó tanáccsal nem bírnak, csak kioktatni tudnak. :(
Az egy órát nem én nem bírom ki a karomban a gyerekkel, hanem a gyerek nem bírja ki.Sajnos az én kisbabám nem olyan nyugodt, hogy a karomban tartsam ennyi ideig, legfeljebb állva, ringatva.
Köszönöm az érdemben hozzászólók válaszait.
Kedves Utolsó! Nem poénból írtam, hogy kiveteti a sofőr a gyereket a kocsiból, mert ez velünk nem egyszer előfordult, és azért sem vittük utána kocsival. Megkérdeztük az információt is, hogy egy 1,5 hónapos gyereket miért vetet ki a kocsiból a sofőr, erre azt mondták, hogy mert nekik ki kell vetetni, ők nem szállíthatják így. Mivel ha tegyük fel, felborul a busz, az anya a testével ösztönből jobban meg tudja védeni a babáját, mint hogy a kocsiban lenne, és kiesve biztos, hogy nem élne túl egy balesetet. De nyilván ez is sofőrtől is függ, hogy ki mennyire veszi ezt szigorúan.
Ja, helyi járaton, kórházból hazafelé tartva is kivetette az alvó gyereket egy párral a kocsiból a sofőr. Vagyis csak akarta, mert nem vették ki, így le kellett szállniuk...
Távolsági busza válogatja, hogy melyikre fér fel a babakocsi. Van, amelyiknek csak egy keskeny folyosója van, és nincs babakocsinak kialakított hely.
Szia!
Engem is megtaláltak mindig a jóindulatú válaszolók, így ezen az oldalon már nem is kérdezek, csak válaszolok.
Mi is szeretnénk majd távolsági busszal utazni, és pont azon gondolkoztam, hogy fel sem férne a babakocsi, ráadásul a miénk elég hatalmas. Viszont van mei-tai-unk (kenguru is jó), abban kényelmesen el tudom vinni, más megoldást nem tudok.
Esetleg hívd fel a helyi busztársaságot, hogy ilyenkor mit lehet tenni, mikor indítanak olyan buszt, amire fel lehet tenni a kocsit, stb...
Sok sikert!
Köszönöm az utolsó válaszokat, örülök, hogy vannak még a tudálékos válaszolókon kívül segítőszándékúak is.
Felénk sajnos nem olyan buszok járnak, amire felfér a kocsi, ha csuklós lenne, egy percig sem problémáznék.
A gyerekem edzettem a hordozóhoz itthon, kb. 10 perc után üvöltött, mint a veszedelem és a kocsit mindenképpen vinnünk kell ( hosszú időre megyünk ). Gondoltam én is a kengurura, de akkor a kocsin kívül még a hordozót is cipelnem kell, mert a busz után autóval is visznek bennünket....szóval bonyodalmas.
Próbálunk ismerőst keresni aki ezen a nyomorult 60 kilométeren elautóztat bennünket.
Szép napot mindenkinek!
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!