Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy működnek a "csőrös poharak"?

Hogy működnek a "csőrös poharak"?

Figyelt kérdés

Mi a lényegük? Ugyan úgy szívni kell vagy ha megdönti az ember folyik mint a pohárból?

Hogyan tanítottátok meg babátokat a használatára?

2010. jún. 9. 08:34
 1/7 A kérdező kommentje:
1 éves a babám, sima pohárból már próbálom hónapok óta itatni de nem megy. Hogyan tovább??
2010. jún. 9. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én vettem szelepeset, ami ugye nem csöpög, de nem tudja megszívni annyira, hogy jöjjön belőle, és kemény a csőre, nem kell neki. Utána vettem egy szilikonosat, az nem csöpögésmentes, tehát ha megdöntöm, jön belőle. De ahhoz van zárókupak, amit a cumi/csőr alá kell betenni, és akkor nem csöpög.

Amiből nem iszik, az ilyen: [link]

amiből már úgy, ahogy iszik, az meg ilyen: [link]

2010. jún. 9. 08:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Én először Aventes "varázsitatót" vettem, de abból folyik mindenütt :( Most nemrég kapott MAM-ost de rögtön eltolja. A TommeeTippee-st beveszi (olyan is van) de nem érti hogy jön belőle :(
2010. jún. 9. 09:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én Tescosat vettem. Nem kell erősen szívnia hogy tudjon belőle inni. Gyorsan rájött, hogy csak akkor jön ha szívja. Egyáltalán nem folyik.
2010. jún. 9. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Nuby van a kisfiamnak, ez szilikonos fejű, csöpögésmentes, csak akkor jön belőle, ha az ínyével kicsit megnyomja, és szívja. És van rajta fogantyú is. 8 hónapos a kisfiam, és egyedül iszik belőle, totál kiszolgálja magát. Müllerben volt 900 Ft.
2010. jún. 9. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, és nem tanítottam. Előtte cumisüvegből ivott, majd egyik napról a másikra áttértünk a csőrösre, és semmi gond nem volt. Először egy Tupperware-val kezdtünk, de azt féltem, hogy kiharapja, egy kicsit drága ahhoz (most jön a foga, egyébként a tupperes is ugyanolyan, mint a nuby). Utolsó voltam.
2010. jún. 9. 11:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor próbálkozunk tovább...hátha idővel megszokja és rájön a dolog nyitjára... kipróbáltam őket, a TommeTippee-t szívni kell erősen a MAM-ost viszon olyan mintha rá kéne harapnia...nem értem....
2010. jún. 9. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!