Ezek a kézi orrszívók működnek rendesen?
Figyelt kérdés
Mert az enyém semmit sem szív ki, csak a porszívós, de azt meg utálja a kisfiam, de muszáj kiszívni, mert alig kap levegőt, és nehezen alszik miatta. Mit csináljak vagy hogyan hogy mielőbb elmúljon a taknyolás?2011. okt. 5. 11:37
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Sajnos ez így van, csak a porszívóssal tudsz menni valamire.
Se a kézi, se az elemes nem jó. Ezt sajnos sokan mondják.
3/6 anonim válasza:
Csak a porszívós ér valamit, az elemes kézi cuccok csak a lágy, könnyen kijövőt tudják kiszívni. Nálunk is megy a harc minden orrszívásnál, le kell fogni kezét-lábát, a fejét rögzíteni, és csak így megy, de muszály, mással nem jön ki az orrából a takony. És inkább ez, mint a bent maradt holmi miatt egy jó kis középfül- vagy rosszabb esetben egy arcüreg-gyulladás.
4/6 anonim válasza:
Nálunk is csak a porszívós működik jól, a kézi pumpás nulla, az elemesnél meg majdnem sírva fakadtam, hogy mennyire gyenge, pedig drága volt.
Én amúgy orrszívás előtt néhány perccel tengervizes orrszprét szoktam használni, ebben nincs gyógyszer, de jól fellazítja, átmossa az orrjáratot. Porszívózás után meg ha kell, jöhet a Nazivin, abból is a szpré.
5/6 anonim válasza:
SAjnos nagyon sokfélét kipróbáltunk de komolyan mondom semelyik nem ér semmit CSAK AZ ORRSZÍVÓ PORSZÍVÓ!
Ma már nem adnék ki ennyi pénzt mindenféle sz@rra.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor maradunk mi is a porszívós verziónál.
2011. okt. 5. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!