Úgy néz ki a babád, amilyennek elképzelted? Kire hasonlít? Igaz, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb?
Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 07:31
21/25 anonim válasza:
Igen, számunkra ő a legszebb. Szerintem akkor is az volna, ha nem lenne szép, de sokan mondják, idegenek is. Sőt, sokszor lánynak nézik, a szép pofija és nagy haja miatt. Egyébként én pont ilyennek képzeltem. Nagy sötét haj és szemek, ennyi volt előttem vagy álmomban terhesség alatt. Bejött.
22/25 anonim válasza:
Én azt gondoltam, hogy az apjara fog hasonlitani, mivel ő barna hajú és szemű, ami dominansabb, mint az én szőke hajam, kék szemem. Mikor megszületett rondának láttam. :D Görbe orra volt, mint anyósnak. Addig eszembe sem jutott, hogy rájuk is hasonlíthat. :D
Kb 2 hetesen már nagyon pofás kis legényke lett, és most 2 évesen helyes kölyök. Kivancsi leszek, milyen lesz felnőttként. Egyébként meg nem hasonlít ránk. Egy az egyben az én apukám mini mása. Aminek örülök, mert nem volt csúnya ember és imádtam.
23/25 anonim válasza:
Én sosem tudtam elképzelni hogy hogyan fog kinézni. Születése óta tiszta apja. Nagyon formás és gyönyörű baba. Tényleg gyönyörű, nemtudom hogy sikerült ilyen nagyon szépre:D de persze biztos minden anyukának a sajátja a legszebb.
24/25 anonim válasza:
Annyi aljas, undorító, hányadék ember van, hogy az nem igaz! Miért fáj bàrkinek is, ha valaki szépnek látja a gyerekét?
25/25 anonim válasza:
Kislányom leginkább a nagymamámra hasonlit aki néhány hónapja aludt el örökre. Szerintem benne él és nem csak azért mert rá hasonlit, hanem tudom. Most lesz 14 hónapos a lányom amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!