Úgy néz ki a babád, amilyennek elképzelted? Kire hasonlít? Igaz, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb?
Azt hittem rám fog hasonlítani,de csak profilból vagyok én, amúgy tiszta apja.
Nem azért, csak mindenki azt mondja hogy a barna szem domináns, igaz férjem családja apai ágon mind kék szemű, kisfiam meg olyan virító égkék szemű, hosszú szempillákkal, szöszkés hajjal hogy idegenek meg szoktak állítani hogy milyen gyönyörű szeme van, álmodni se tudtam volna szebb gyereket.
Már mikor kivették a hasamból első gondolatom az volt hogy úristen de gyönyörű, nem volt elszíneződve,magzatmáz is alig volt rajta, kis hurkás 4 kiló körüli formás kisbaba volt születésekor is.
Elképzelésem nem volt, de nyilván gondoltam hogy hasonlítani fog ránk, örökli a barna szemet, barna hajat, stb.
Szerintem igaz, hogy mindenki a legszebbnek a sajátját látja, de az is igaz, hogy másik gyereket/babát is tud szépnek látni egy ember. Az én lányomat bárhova megyünk dicsérik, volt hogy megállítottak miket bevásárló központban hogy ilyen szép babát még nem láttak. Főnököm azt mondta az első találkozáskor, hogy illik azt mondani más gyerekére hogy szép még ha nem is, de szerencsére az én esetemben szép is, így nem kell hazudnia. Ez persze nagyon jól esik :D
Hasonlítás érdekes, mert néztük a gyerekkori képeimet, és nagyjából 90%-ban ugyanúgy néztem ki mint a most a lányom, tehát kb. a klónom. Mindenki ezt is mondja. Viszont én ennek ellenére látom benne a férjemet is.
Lányom most 14 hónapos, és visszanézve a képeket minden hónapban egyre szebb.
17es vagyok
Mikor jöttek babalátogatóba mindenki megjegyezte, hogy lett ilyen szép. Mikor elmentek a férjem mindig morgott, hogy mit hittek csúnya gyerekünk lesz. Mi sem vagyunk csúnyák, de nem számítottam rá, hogy ennyire szép lesz. Megmondom őszintén én féltem tőle, hogy nehogy csúnya legyen. Nem szerettem volna, ha göndör vöröses beütésű tincseket örököl tőlem fiú létére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!