Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Úgy néz ki a babád, amilyennek...

Úgy néz ki a babád, amilyennek elképzelted? Kire hasonlít? Igaz, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb?

Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 07:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%

Azt hittem rám fog hasonlítani,de csak profilból vagyok én, amúgy tiszta apja.

Nem azért, csak mindenki azt mondja hogy a barna szem domináns, igaz férjem családja apai ágon mind kék szemű, kisfiam meg olyan virító égkék szemű, hosszú szempillákkal, szöszkés hajjal hogy idegenek meg szoktak állítani hogy milyen gyönyörű szeme van, álmodni se tudtam volna szebb gyereket.

Már mikor kivették a hasamból első gondolatom az volt hogy úristen de gyönyörű, nem volt elszíneződve,magzatmáz is alig volt rajta, kis hurkás 4 kiló körüli formás kisbaba volt születésekor is.

2018. márc. 2. 11:03
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Persze volt egy elképzelésem milyen lehet. Szőke, kék szeműnek képzeltem, aki hasonlít rám. Ugyanúgy nézett ki mint én, amikor megszületett, csak barna hajjal, és az apósom mandulavágású szemeit örökölte. Szerintem nagyon szép kislány. Biztosan mindenkinek a sajátja a legszebb, bár csúnya kisbabát én még nem láttam, mindegyik szép.
2018. márc. 2. 11:44
 13/25 anonim ***** válasza:
37%

Elképzelésem nem volt, de nyilván gondoltam hogy hasonlítani fog ránk, örökli a barna szemet, barna hajat, stb.

Szerintem igaz, hogy mindenki a legszebbnek a sajátját látja, de az is igaz, hogy másik gyereket/babát is tud szépnek látni egy ember. Az én lányomat bárhova megyünk dicsérik, volt hogy megállítottak miket bevásárló központban hogy ilyen szép babát még nem láttak. Főnököm azt mondta az első találkozáskor, hogy illik azt mondani más gyerekére hogy szép még ha nem is, de szerencsére az én esetemben szép is, így nem kell hazudnia. Ez persze nagyon jól esik :D

Hasonlítás érdekes, mert néztük a gyerekkori képeimet, és nagyjából 90%-ban ugyanúgy néztem ki mint a most a lányom, tehát kb. a klónom. Mindenki ezt is mondja. Viszont én ennek ellenére látom benne a férjemet is.

Lányom most 14 hónapos, és visszanézve a képeket minden hónapban egyre szebb.

2018. márc. 2. 11:45
 14/25 anonim ***** válasza:
37%
A fiam olyan amilyennek elképzeltem. Barna a szeme és a haja és göndör mint az apjáé. Az arca inkább az enyémre hasonlít.
2018. márc. 2. 12:02
 15/25 anonim ***** válasza:
30%
4Dsen nagyon husinak làtszott féltem tőle hogy óràs felfújt babàm lesz (5kg felett saccoltàk) 3340el meg is született kis formàs kisfiam. Nagyon vegyes a fejforma a szem a homlok az apjàé a kis arca szàja orra füle az enyém. Szőke kék szemű szàmomra ő a legszebb .. Főleg a mosolya imàdom
2018. márc. 2. 12:27
 16/25 anonim ***** válasza:
40%
A Férjemre hasonlít, aminek nagyon örülök, nagyon szép, persze nekünk a legszebb. Én annyit szeretnék, hogy a haját és a lábát (vastag bokám van) ne tőlem örökölje. A haja gyönyörű, dús, loknis, az már bejött, hogy nem az én csoffadt hajamat örökölte. A bokája még kérdés. Nyilván ezek nem fontos dolgok, de a lábam engem mindig zavart, 31 éves létemre nyáron is hosszúnadrágba járok emiatt.
2018. márc. 2. 13:01
 17/25 anonim ***** válasza:
56%
Baba korától kezdve gyönyörűséges és nem elfogult vagyok, a kórházban is odáig voltak érte. Mindene tökéletesen arányos. Mikor megszületett barna bőre, sötetbarna haja és szürkéskék szeme volt. Nem ilyennek képzeltem, mikor megláttam mondtam a férjemnek modell lesz belőle. Na már 2 éves lesz, hófehér bőre van, szőkés-barna haja és nagyon-nagyon kék szeme. Most is formás, nincs elálló füle, szép kis pisze orra van, arányos az arca, nem kövér és nem is sovány, szépek a fogai. Egyszerűen tökéletes. És a mostani külsejét képzeltem el mikor terhes voltam, nem számítottam rá, hogy barna bőrrel és sötét hajjal fog születni.
2018. márc. 2. 13:46
 18/25 anonim ***** válasza:
56%

17es vagyok

Mikor jöttek babalátogatóba mindenki megjegyezte, hogy lett ilyen szép. Mikor elmentek a férjem mindig morgott, hogy mit hittek csúnya gyerekünk lesz. Mi sem vagyunk csúnyák, de nem számítottam rá, hogy ennyire szép lesz. Megmondom őszintén én féltem tőle, hogy nehogy csúnya legyen. Nem szerettem volna, ha göndör vöröses beütésű tincseket örököl tőlem fiú létére.

2018. márc. 2. 13:50
 19/25 anonim ***** válasza:
80%
A lányom kis sùllyal született, beszorult es UFO fejjel jött ki. Mindennek lehetett nevezni csak szépnek nem. Az elsô perctôl ô a legdrágább nekem. A szeretet amit érzel háttèrbe szorit ilyeneket, hogy szép, szabályos stb. Ô egy tôkéletes kis lèny ès 120-ad rangù a külsô. Most 3 èves elállnak a fülei de nekem szép, bár tudom vannak ezerszer szebb lányok csak azok engem nem érdekelnek.
2018. márc. 2. 14:54
 20/25 anonim ***** válasza:
37%
En szoke, keke szemu kislanyt "rendeltem". Meg is kaptam. :) Gyonyoruek a kek szemei. Azon kivul tiszta apja. Picikent azert lattam tole szebb gyerekeket, es egy eves korig full kopasz volt. Amit nem rendeltem, de kaptuk az a piciket elallo ful, es a befele dolo combik. 😂 Combi korrigalhato. Nekunk gyonyoru. :) Meglatom mas bajos kislanyait es helyes ertelmes fiait. Szoval elvakult nem vagyok azert.
2018. márc. 2. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!