Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki ajanlana nekem Kardos...

Valaki ajanlana nekem Kardos vezeteknevhez szep, de ritka (! ) kislany neveket irni?

Figyelt kérdés
6 honapos terhes vagyok ikrekkel, ket kislannyal. Sokat gondolkoztunk a parommal, hogy milyen nevet adjunk a kicsiknek. Ha mar a vezeteknevunk nem kulonleges, keresztnevnek feltetlenul valami ritka nevet szeretnenk. Eddig ezeken gondolkodtunk : Zara, Freya, Fédra,Héra, Hella, Véda, Nadin, Méda, Neszta és Bora (nem Bori). Valamint velemenyeket is varok az emlitett nevekrol :)
2018. márc. 1. 20:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
54%

Zara: ruhabolt

Freya: istennő neve

Fédra: így bűnronda

Héra: ez úgy-ahogy okés

Hella: ez tetszik

Véda: hagyjuk

Nadin: így borzalmas

Méda: méta jut róla eszembe

Neszta: hagyjuk

Bora: hagyjuk

Amik nekem tetszenek és különlegesebbek:

Elmira

Amarilla

Filoména

Délia

Fiametta - okés, ezt olasz szülőfél esetében adnám csak

Lora

2018. márc. 2. 13:08
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát utolsó azért egy Lora vagy Elmira se jobb a Boránál vagy Frejánál:_D
2018. márc. 2. 15:50
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem a Ti neveitekből a Zara és a Nadin tetszik.Talán még a Véda és a Bora.
2018. márc. 2. 18:05
 24/24 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Ritka magyar nevek:

Csenge, Dorottya, Dalma, Füzike, Gyöngyi, Gyöngyvirág, Hajnalka, Harmatka, Hippia, Hóvirág, Hunóra, Ibolya, Imola, Jutalom, Jávorka, Katica, Katinka, Kincső, Künde, Léla, Málna, Minka, Napsugár, Nefelejcs, Orgona, Őszike, Őzike, Pillangó, Piroska, Réka, Sarolta, Szamos, Szépa, Tavaszka, Tulipán, Tünde, Tűzvirág, Viola, Virág, Vadvirág, Zalánka, Zelinke, Zenkő, Zöldike, Zsálya,

Gratulálok a terhességedhez és jó egészséget kívánok neked és a kislányoknak is!

2018. márc. 4. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!