Valaki ajanlana nekem Kardos vezeteknevhez szep, de ritka (! ) kislany neveket irni?
A ti neveitekből egyedül a Nadin és a Hella ami nekem még a vállalható kategória.
Zara, Bora nálunk a kisebbség körében igen népszerű, elég sok rohangál most belőlük a 3 év alatti korosztályban.
Nem vagyok oda a különleges nevekért, de ezeket még vállalhatónak érzem:
Marina, Alina, Aina, Hermina, Estella, Daniella, Janina, Lúcia, Liza, Noella, Polla
Zara, Freya, Fédra,Héra, Hella, Véda, Nadin, Méda, Neszta és Bora...
Hogy fognak majd a suliban röhögni rajtuk :))
Zara: ruhabolt
Freya: cafe frei, vagy mint a Freeya ebookok.
Fédra: egy athéni királyné, aki öngyilkos lett, tök pozitív! :)
Héra: azt meg is tudod venni, nem kell megszülni. -Falfesték- nagyon szeretheted a görög mitológiát, de Kardos Héra elég nevetséges.
Hella: Hellász, mondom én, görög mitológia. Van webshopja, autó világítási alkatrészek..
Véda: Közúti Intelligens Kamerahálózat
Nadin: Nadin a médium nemzetközileg elismert médium és tanácsadó :)
Da,Vodka!
Méda: görög mitológia, ismét.
Neszta: elfogyott a nestea :( de nem para, mert a konyhabútorunk is neszta!!!!
Bora: Kardos Bora Bora. Bora megy nyaralni Bora Borára. És ha alkoholista lesz, akkor szintén Bora Bora?
Nekem a Leonóra jutott rögtön eszembe.
A te neveid közöl a Véda és a Bora vállalható, a többit biztos nem adnám.
Egyedül a Nadin tetszik és adnám is.
Zara, Freya, Neszta, Bora (mint BoraBora) tök idegen hangzású
Hella: a pokol jut róla eszembe, mint Hell
Fédra: sok kígyós hajú, szemével másokat kővé változtató lény, negatív személy
Véda, Héra: nem tetszenek, Véda, mintha befejezetlen lenne és a véna jut róla eszembe, a Héra meg a margarin.
Ami különleges és tetszik:
Georgina, Héla (Helénából), Médea, Ingríd, Ildikó, Magdolna, Eliána, Arlett
Freya név nem adható ilyen formában.
A Bora szép, a többi nem. A Zara egy fast fashion bolt, a Hella jelentése "pokol", a többi meg mitológiai. A Nadint mondjuj nem tudom, de kisebbség szokott mádzsárosított amcsi nevet adni.
A gyerek nem a névtől lesz különleges hanem a jellemétől és neveléstől amúgy.
Hát nekem bevallom nem annyira tetszenek a neveitek. De ezek közül talán Fédra és a Hella tetszik a legjobban.
Nekem a Kardos névhez, valami hosszabb tetszene igazán ritka nevekből pl:
Eleonóra, Aurélia, Auróra, Anasztázia, Esztella, Heléna, Mirabella, Filoména, Titanilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!