Valaki ajanlana nekem Kardos vezeteknevhez szep, de ritka (! ) kislany neveket irni?
Hát igazán egyik sem tetszik
Zara: ruhabolt
Freya: nem adható
Fédra: ez nekem annyira nem nőies név, Frédi lenne a beceneve?
Héra: szintén nem nőies a számomra
Hella: valóban pokol
Véda: egy filmbeli kislány jut róla eszembe, nem épp pozítiv
Nadin: nem tetszik
Méda: mintha csak betűket raktak volna egymás mőgé
Neszta: egy könyv szereplő, aki eredetileg Erneszta
Bora: Bora Bora, kinek a Bora?
A ti listátokból: Kardos Fédra és Kardos Nadin.
Én hosszabb keresztneveket választanék, például Kardos Esztella és Kardos Olívia.
A ti neveitek közül a Fédra nekem nagyon szívem csücske, a többi nem külünösképpen tetszik.
Szerintem még jó hozzá az Éva, Dorina, Fedóra, Borbála, Barbara, Valéria
Loretta, Mirjam, Leona, Lizandra...
Valahogy a tieid a Nadin kivételével engem elriasztanak.
A Zara meg ha már ritkaságnál tartunk, elárulom, úgy terjed, mint valami vírus, közben szörnyű... (Nyugi, a Zselykéről, Zilléről ugyanezt gondolom.)
Klára és Kata (Klári és Kati) :)
Elsőre nekem ez és így ugrott be. :)
Kardos mássalhangzós végződése miatt kerülném a magánhangzóval kezdődő neveket, mivel összefolyik. Ezen kívül nehéz utána kiejteni az Sz, S, Zs, Dzs betűkkel kezdődő neveket is.
Mivel a Kardos egy magyar név így a nagyon külföldies neveket is hanyagolnám, mert nem illenek össze. (pl.: Zara)
Én egy elterjedtebb, de nem annyira népszerű nevet választanék. Pl.: Valéria, Viola, Natália.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!