Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki ajanlana nekem Kardos...

Valaki ajanlana nekem Kardos vezeteknevhez szep, de ritka (! ) kislany neveket irni?

Figyelt kérdés
6 honapos terhes vagyok ikrekkel, ket kislannyal. Sokat gondolkoztunk a parommal, hogy milyen nevet adjunk a kicsiknek. Ha mar a vezeteknevunk nem kulonleges, keresztnevnek feltetlenul valami ritka nevet szeretnenk. Eddig ezeken gondolkodtunk : Zara, Freya, Fédra,Héra, Hella, Véda, Nadin, Méda, Neszta és Bora (nem Bori). Valamint velemenyeket is varok az emlitett nevekrol :)
2018. márc. 1. 20:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%

Nekem az Imola tetszik, esetleg Szabrina, mar ha ritka.

En itt keresgéltem csomot:

[link]

2018. márc. 1. 21:39
 12/24 anonim ***** válasza:
47%
Inez,Ivett,Karolina,Annabella,Liliána,Lilien,Gabriella,Szófia,Hermina,Szonja,Sarolta,Natália
2018. márc. 1. 22:16
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Hát igazán egyik sem tetszik

Zara: ruhabolt

Freya: nem adható

Fédra: ez nekem annyira nem nőies név, Frédi lenne a beceneve?

Héra: szintén nem nőies a számomra

Hella: valóban pokol

Véda: egy filmbeli kislány jut róla eszembe, nem épp pozítiv

Nadin: nem tetszik

Méda: mintha csak betűket raktak volna egymás mőgé

Neszta: egy könyv szereplő, aki eredetileg Erneszta

Bora: Bora Bora, kinek a Bora?

2018. márc. 1. 23:09
 14/24 anonim ***** válasza:
40%

A ti listátokból: Kardos Fédra és Kardos Nadin.

Én hosszabb keresztneveket választanék, például Kardos Esztella és Kardos Olívia.

2018. márc. 2. 00:11
 15/24 anonim ***** válasza:
Blanka
2018. márc. 2. 00:36
 16/24 anonim ***** válasza:

A ti neveitek közül a Fédra nekem nagyon szívem csücske, a többi nem külünösképpen tetszik.

Szerintem még jó hozzá az Éva, Dorina, Fedóra, Borbála, Barbara, Valéria

2018. márc. 2. 08:22
 17/24 anonim ***** válasza:
73%

Loretta, Mirjam, Leona, Lizandra...

Valahogy a tieid a Nadin kivételével engem elriasztanak.

A Zara meg ha már ritkaságnál tartunk, elárulom, úgy terjed, mint valami vírus, közben szörnyű... (Nyugi, a Zselykéről, Zilléről ugyanezt gondolom.)

2018. márc. 2. 11:04
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem a Nadin nagyon tetszik.A Bora is jo,a cicamat is igy hivtak.A Zaraval es a Helaval sincs gond.A Nesztaba is van valami.Igazabol szerintem egyik nev sem olyan nagyon rossz.Elottem mar irtak a Medeat es az Inezt.Szerintem ezeket is szamitasba vehetned.

Hella

[link]

[link]

2018. márc. 2. 12:23
 19/24 anonim ***** válasza:

Klára és Kata (Klári és Kati) :)

Elsőre nekem ez és így ugrott be. :)

2018. márc. 2. 12:49
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

Kardos mássalhangzós végződése miatt kerülném a magánhangzóval kezdődő neveket, mivel összefolyik. Ezen kívül nehéz utána kiejteni az Sz, S, Zs, Dzs betűkkel kezdődő neveket is.

Mivel a Kardos egy magyar név így a nagyon külföldies neveket is hanyagolnám, mert nem illenek össze. (pl.: Zara)

Én egy elterjedtebb, de nem annyira népszerű nevet választanék. Pl.: Valéria, Viola, Natália.

2018. márc. 2. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!