Ehhez a vezetéknévhez milyen nevet tudnátok javasolni?
Németh Eliza - Ez kicsit komolyabb és mégis becézhetitek Lizának :)
Németh Zoltán, András, Ákos :)
Könnyű dolgotok van, sok név megy a vezetéknevetekhez:) Sok boldogságot!
Németh Liza Johanna
Németh Liza Lívia
Első voltam :)
Tamás, Nikoletta, Bianka, Gábor, Anna, Elizabett, Tamara, Zsombor, Noel, Martin
Lehetne két neve is pl. Németh Anna Liza.
Köszönöm
4es: Én is a második keresztnévre gondoltam,csak más névvel.A Johanna nem rossz,csak nem szeretnék rímelős nevet adni,mert abba nem csak ovis korban lehet belekötni,hanem felnőtt korban is.
Németh Liza Heléna
Németh Liza Berta
Németh Liza Sarolta
Németh Milton Áron
Németh Bene András
Németh Karsa Félix
Biztos adnék valami egyedibbet és egy "normálisat
" mivel elég gyakori a Németh vezetéknév..
Németh Ágnes, Aliz, Anett, Annabella, Bernadett, Bettina, Cipriána, Csenge, Csilla, Daniella, Diána, Dorina, Emese, Eszter, Esztella, Flóra, Franciska, Fruzsina, Gabriella, Georgina, Heléna, Helga, Ildikó, Ivett, Izabella, Izolda, Jázmin, Júlia, Karina, Kincső, Kinga, Klaudia, Lelle, Lilla, Lizandra, Marianna, Melinda, Mercédesz, Noémi, Norina, Odett, Olívia, Patrícia, Petra, Petronella, Ráhel, Rebeka, Rita, Sarolta, Szabina, Szilvia, Tamara, Tímea, Titanilla, Tünde, Valentina, Valéria, Veronika, Viktória, Viola, Xénia, Zita, Zsanett, Zsófia...
Tippek második keresztnévnek: Németh Liza Bella / Bettina, Németh Liza Diána, Németh Liza Elvira, Németh Liza Franciska, Németh Liza Georgina, Németh Liza Heléna, Németh Liza Izabella, Németh Liza Júlia, Németh Liza Kinga, Németh Liza Melinda, Németh Liza Norina, Németh Liza Olívia, Németh Liza Patrícia, Németh Liza Rebeka, Németh Liza Sarolta, Németh Liza Szilvia, Németh Liza Tímea, Németh Liza Veronika, Németh Liza Zsófia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!