Milyen nevet adnatok ehhez a vezeteknevhez?
Bogdán.
Tudom, hogy sok minden passzol hozza, de kivancsi, vagyok, Ti mit valasztanatok. Fiu es lany is johet, de az Alexa es a Daniel kizarva.
Elore is koszonom :)
Dániel nem is illik hozzá...Ákos,Ádám,Balázs stb stb stb
Lili,Heni,Hanna,Szandra stb stb.Ehhez elég sok illik.
Jázmin, Virág, Johanna
Dávid, Máté, Zsolt
Virág, Titanilla
Barnabás, András
Szerintem passzol hozza a Daniel. Az mindenhez passzol, a legszebb ferfinev szerintem :)
Ha en dontenek :
Fiu : Adam, David, Krisztian
Lany : Virag, Adel, Jazmin
Nekem is a Titanilla ugrott be! :)
Fiú: Bogdán Gergő, Bogdán Attila, Bogdán Jákob, Bogdán Erik, Bogdán Mirkó
Lány: Titanilla, Bogdán Eszter, Bogdán Evelin, Bogdán Edit (jó, tudom... ez már a harmadik e betűs), Bogdán Vivien, Bogdán Anett, Bogdán Szofi
Szerintem sem passzol hozzá D betűvel kezdődő név, mert olyan dadogós kimondani.
F: Marcell, Olivér, Péter, Kristóf
L: Léna, Szilvia, Tünde, Lilla
Hat, nem tudom, nekem eddig nem volt bajom a Bogdan Daniellel :)
Azert koszonom a valaszokat!
Fiúnak: Krisztián, Bendegúz, Martin
Lánynak: Tamara, Beatrix, Anita, Gabriella, Viktória
Bogdán Annabella, Boglárka, Csilla, Diána, Daniella, Dorina, Eliza, Emese, Esztella, Flóra, Fruzsina, Gabriella, Georgina, Gyémánt, Hanna, Heléna, Helga, Hóvirág, Ildikó, Izabella, Izolda, Jázmin, Júlia, Julianna, Karina, Kinga, Kitti, Klaudia, Lilla, Lívia, Lizandra, Melinda, Miriám, Mirjam, Napsugár, Odett, Olga, Olívia, Orsolya, Petra, Ráchel, Ramóna, Rebeka, Rita, Sára, Sarolta, Szabina, Szilvia, Szultána, Tamara, Tímea, Titanilla, Valentina, Valéria, Veronika, Viktória, Viola, Virág, Zafíra, Zita, Zsófia, Zsuzsanna...
Bogdán Adrián, Belizár, Ciprián, Csaba, Dávid, Dominik, Eduárd, Flórián, Gábor, Gerjén, Győző, Hamlet (vezetéknév dán végződése miatt), Henrik, István, Iván, Jácint, János, Koppány, Krisztián, László, Lóránd, Lóránt, Marcell, Ottokár, Péter, Prímusz, Rómeó, Renátó, Salamon, Sándor, Simon, Szabolcs, Szilvió, Tamás, Tibor, Titán, Titusz, Trisztán, Vazul, Zoárd, Zoltán, Zsolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!