Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen nevek illenek ehhez a...

Milyen nevek illenek ehhez a vezetéknévhez?

Figyelt kérdés

Kovács.

Igaz, elég gyakori vezetéknév, mégsem illik hozzá minden név. Eddig Botond és Kinga a favorit :)

2013. aug. 23. 16:43
 1/8 SimpleGirl válasza:
65%

Kovács Bernadett. Kovács Eleonóra.

Kovás Arnold. Kovács Gergő.

2013. aug. 23. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Sztem a Kovács annyira ronda név, hogy semmi sem passzol hozzá :)

A lányaim Kovács Emese és Eliza, ha fiúk lettek volna, akkor Benjámin és Attila lettek volna.

2013. aug. 23. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Kovács Erika, Kovács Koppány.
2013. aug. 23. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen valami kevésbé gyakori/felkapott, de nem is extrém ritka/idegen nevet adnék. Azaz ami mondjuk a top20-ban van, azt kihagynám. Esetleg gondolkodnék 2. keresztnéven arra az esetre, ha később munkahelyen, iskolában mégis előfordulna névazonosság.

Nekem a Botond személy szerint nem tetszik, a Kinga szerintem aranyos. Vegyes vagy magas hangrendű keresztnév passzolna hozzá, legalább 2 szótagos, és ne kezdődjön C, Cs, S, Sz, Z, Zs betűvel, mert nehéz kimondani/összefolyik.

Anyukám is Kovács, az ő gimis anno osztályában 4 K. vezetéknevű lány volt.

2013. aug. 23. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Kovács Polett

Kovács Klarissza Lea

Kovács Hanna

Kovács Zalán

Kovács Benett

Kovács Bernát

2013. aug. 24. 01:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem se tetszik ez a név, de hát mit lehet ellene tenni? :)
2013. aug. 24. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Kovács Alexandra, Anita, Annabella, Annamária, Apollónia, Barbara, Bernadett, Bettina, Bíborka, Boglárka, Borostyán, Cipriána, Daniella, Diána, Erika, Esztella, Fanni, Flóra, Friderika, Fruzsina, Gabriella, Georgina, Gerda, Hanna, Hedvig, Helga, Ildikó, Imola, Izabella, Izolda, Jázmin, Júlia, Julianna, Karina, Katalin, Kincső, Kinga, Kitti, Klaudia, Lilla, Melánia, Melinda, Mónika, Napsugár, Noémi, Orsolya, Petra, Petronella, Ráhel, Ramóna, Rebeka, Rita, Sarolta, Szabina, Szandra, Szilvia, Tamara, Tímea, Titanilla, Valentina, Veronika, Viktória, Viola, Xénia, Zita, Zsanett, Zsófia, Zsuzsanna...
2013. aug. 25. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Kovács Ábel, Ádám, Ajtony, Albert, Bálint, Belizár, Benedek, Botond, Ciprián, Dániel, Dávid, Dénes, Dominik, Eduárd, Ferenc, Flórián, Gábor, Henrik, Ignác, Jácint, János, József, Kálmán, Kristóf, Krisztián, Lázár, Lehel, Marcell, Milán, Norbert, Ottó, Péter, Ramón, Rómeó, Simon, Szilvió, Tamás, Tibor, Trisztán, Valentin, Zoárd, Zoltán, Zsolt...
2013. aug. 25. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!