Egy szobás lakásba szörnyűség gyereket vállalni?
A férjemmel úgy tervezzük, hogy az első baba a jelenlegi pici lakásunkba jön és mire másfél, 2 éves lesz, nagyobba költözünk. Itt meg annyian írják, hogy milyen gáz, akkor majd gyerek mellett élünk házas életet és a többi...
Ezt az indokot azért sem értem, mert sokan a szülés előtti napokban még szeretkeznek, az nem tudom mennyivel jobb egy közös légtérnél. (Szerintem egyik se traumatizálja a gyereket) Ilyen kis ideig meg elférünk hárman is, főleg, hogy a kert pl. óriási. Ti mit gondoltok erről? Az én véleményem adott, csak kiváncsiságból érdekel a tiétek.
És miért nem most?!
Most miért nincs rá, és mi fog változni 2 év múlva, mikor pontosan 1,5-2 évig esik ki a te bevételed 50-60%-a?
Nem, a szex, azt megoldottuk mi is máshol, nem azon múlik, de tudom, milyen piszok kényelmetlen mikor egy szobában kell bezsófolódni három ember cuccával.
Csak másfél hónapig éltünk még a régi egyszobásunkban, de kegyetlen szar volt, soha nem volt elég hely semminek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!