Egy szobás lakásba szörnyűség gyereket vállalni?
A férjemmel úgy tervezzük, hogy az első baba a jelenlegi pici lakásunkba jön és mire másfél, 2 éves lesz, nagyobba költözünk. Itt meg annyian írják, hogy milyen gáz, akkor majd gyerek mellett élünk házas életet és a többi...
Ezt az indokot azért sem értem, mert sokan a szülés előtti napokban még szeretkeznek, az nem tudom mennyivel jobb egy közös légtérnél. (Szerintem egyik se traumatizálja a gyereket) Ilyen kis ideig meg elférünk hárman is, főleg, hogy a kert pl. óriási. Ti mit gondoltok erről? Az én véleményem adott, csak kiváncsiságból érdekel a tiétek.
Minden hozzaszólásában ezt ossza szorozza , h a szex a gyerek mellett , milyen normalis folyamat
A gyereknek ez egy trauma ahogy nekem is az volt pici koromtól
Szerintem hagyjátok.
Kérdező, tudok jobbat: ne csak egy szobában, hanem egy ágyban szexeljetek a gyerekkel, úgy a tuti. Buli lesz szerintem. Sőt el se költözzetek, pár év múlva már a gyerek párja is beszállhat.Egyik nap ti szexeltek mellettük, másik nap ők mellettetek. Jó buli lesz:-)
Igen, eszlel a méhben is. De nem úgy, mint a születés után. Az érzékszervek megfelelő működése nem azonnal alakul ki.
De ezek szerint akkor elvileg lehet a 2, I, 18, 58 éves mellett is szexelni, vagy konkrétan a fogantatás pillanatatol szemetes életét élni a logikád szerint. Biztos elmúltal már 10 éves?
Mi anno 20 nm alapterületre vállaltuk az elsöt, annyi,hogy ez volt a konyha fürdö és fent volt a hálo. Tehát gyakorlatilag egy szobára, viszont az én tapasztalatom az, hogy alig vártam a költözést.
10 honapos volt mikor családi házat vettünk, és nagyon nagy megváltás volt. Legkisebb gond a sex volt, azt bárhol lehet, de folyton pakoltam az etetöszéket.a babakocsit vagy a habtapit. A dupla kisruhákrol nem is beszélve..
Szoval vállalnék,de költöznék amint lehet, azota 3 gyerekünk van és szempont volt,hogy legyen elég helyünk.
Tisztán emlékszem arra, hogy apu hátulról szereti anyumat, mindezt a rácsoságyból látom.
Két évesen kerültem gyerekszobába, szóval biztosan előtte volt.
Nem is szeretem ezt a pozitúrát, mert mindig bevillanik a kép.
27n kétgyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!