Egy szobás lakásba szörnyűség gyereket vállalni?
A férjemmel úgy tervezzük, hogy az első baba a jelenlegi pici lakásunkba jön és mire másfél, 2 éves lesz, nagyobba költözünk. Itt meg annyian írják, hogy milyen gáz, akkor majd gyerek mellett élünk házas életet és a többi...
Ezt az indokot azért sem értem, mert sokan a szülés előtti napokban még szeretkeznek, az nem tudom mennyivel jobb egy közös légtérnél. (Szerintem egyik se traumatizálja a gyereket) Ilyen kis ideig meg elférünk hárman is, főleg, hogy a kert pl. óriási. Ti mit gondoltok erről? Az én véleményem adott, csak kiváncsiságból érdekel a tiétek.
Én pl emlékszem hogy hallottam a szüleim szeretkezni. Kicsi voltam 2-3 év körüli és nem tudtam mi az de nagyon megijedtem.
Én biztosan nem tenném ki ennek a gyerekem, de mindenki más, nem mindenki akarja a legjobbat a gyerekének.
Nem gáz. Főleg, hogy van jövőkép (nagyobb lakás).
Nálunk hiába van külön szoba, a mi hálónkban van a kiságy. Szexet megoldjuk, amikor alszanak (nagy a saját szobájában).
A kerdezö már arra készul h milyen jókat fog szexelni a gyerek mellett , jó kis füszere lesz a nemi életének a gyerek , lesz egy nézmester a sarokból, kukkoló , ad egy afrodisiakumot.
Ezert szuletik meg azert mert az anyja úgy gondolja h csak.
Szegeny gyerek , újabb lélek aki szenvedni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!